Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S23 İşte Böyle Görünecek!

Samsung Galaxy S23 modelinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı artık netlik kazandı diyebiliriz. Kamera birimi elden geçiriliyor.

2023’ün ilk çeyreğinde tanıtılacak Samsung Galaxy S23 modelinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı artık kesinlik kazandı diyebiliriz. Daha önce renderları paylaşılan telefona ilişkin daha fazla görsel paylaşıldı. Hatta samsung’a yakınlığıyla bilinen Ice Universe adlı kaynaktan resmi diyeceğiniz bir görüntü paylaşımı yapıldı.

Yayınlanan görüntüye bakıldığında telefonun üç arka kameraya sahip olacağını ve kamera biriminin elden geçirildiğini görüyoruz. Galaxy S22’de kameralar bir şerit üzerine konumlandırılırken, Galaxy S23’te ise kameralar birbirinden bağımsız görünüyor.

Samsung Galaxy S23 Başlıca Özellikleri

Galaxy S23’te ana kameranın 50 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. Diğer iki kamera 12 megapiksel ultra geniş açılı ve 10 megapiksel telefoto şeklinde. Ön bölüme konumlandırılacak kamera ise 10 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Telefonda 6.1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. 8GB RAM ile çıkış yapacak modelde bellek seçenekleri 128GB ve 256GB şeklinde olacak. Kutudan Android 13 / One UI 5.0 sürümüyle çıkış yapacak telefon 25 watt şarj destekli 3.900 mAh pilden beslenecek.

Galaxy S23 modeline beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. Hatta telefon serisinin Exynos işlemcili versiyonunun bu defa olmayacağından söz ediliyor. Telefonda ayrıca IP68 sertifikası, stereo hoparlör ve ekran altı parmak izi tarayıcısı göreceğiz. Galaxy S23 serisinin şubat ayının ilk haftası tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu