Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Amazfit GTR 4 ve GTS 4 Ortaya Çıktı! Tasarımlar Fena

Akıllı saat dediğimizde akla gelen ilk markalardan olan Amazfit, GTR 4 ve GTS 4 akıllı saatleriyle karşımızda. İşte tüm detaylar.

Amazfit, en son GTS 4 Mini isimli akıllı saatini sürmüştü. GTS 3 Mini’ye göre yoğun gelişmeler getiren akıllı saat, büyük ilgi görmüştü. Şimdi ise gözler şirketin yeni Amazfit GTR 4 ve GTS 4 akıllı saatleri üzerinde. Sızıntılar sayesinde tasarımıyla ortaya çıkan bu iki akıllı saat, yakında çıkış yapacağına işaret ediyor.

Amazfit GTR 4 ve GTS 4 İddialı Geliyor

Ünlü akıllı saat markasının yeni modelleri GTR 4 ve GTS 4 daha önce görüntülenmemişti. Ancak gündeme gelen görüntüler, akıllı saate olan ilk bakışı atmamıza olanak sağlıyor. Fotoğrafın solunda olan GTR 4 Mini, alüminyum alaşımlı bir kasaya sahip olacak. Gümüş ve siyah renkleri içeren akıllı saat, 1.43 inç büyüklüğünde dairesel AMOLED ekrana sahip olacak. GTR 4 deri, silikon ve naylon saat kayışı seçenekleriyle raflarda olacak.

Amazfit GTR 4 ve GTS 4

Fotoğrafın sağında yer alan GTS 4 de aynı şekilde alüminyum kasaya sahip olacak. Akıllı saatin kıvrımlı kenarları içeren dikdörtgen ekranında daha büyük olan 1.75 inçlik AMOLED ekran yer alacak. Akıllı saat kontrol için bir taç içeriyor ancak düğme özelliğine sahip değil.

GTR 4 ve GTS 4, 200’den fazla saat yüzü sunacak. Bunlardan 30’u animasyonlu olacak. 150’den fazla spor modu, nabız ölçümü, kan oksijeni ölçümü, stres ölçümü ve vb. özellikler iki akıllı saatde de yer alacak. En önemli özelliklerde ise Bluetooth aramalar ve müzik çalma için yerleşik bir hoparlör ve mikrofon desteği olacak. Akıllı saatlerin çok yakında piyasaya sürüleceği aktarıldı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu