Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Ultra DxOMark Kamera Sıralamasına Damga Vuracak

Xiaomi 12 Ultra DxOMark kamera sıralamasında zirvenin yeni sahibi olabilir. Telefonun kamera detaylarına ve son açıklamalara göz atalım.

Bir Xiaomi yetkilisi bugün resmi sosyal medya hesabından Xiaomi 12 Ultra hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Kıdemli yöneticiye göre Xiaomi 12 Ultra tanıtıldığında kamera yetenekleriyle DxOMark kamera sıralamasında zirvenin yeni sahibi olacak. Hatırlatmak gerekirse Xiaomi Mi 11 Ultra da tanıtıldıktan hemen sonra DxOMark listesinde bir numara olmuştu.

Xiaomi Çin’in tepe yöneticisi olan Wang Teng’e göre Xiaomi 12 Ultra, şirketin en güçlü görüntüleme sistemine sahip olacak. Bu kamera sistemi markanın kendi geliştirdiği görüntüleme algoritmasını içerecek. Yönetici ayrıca Xiaomi 12 Ultra’nın DxOMark listesinde zirveye yükseleceğini işaret etti.

Xiaomi Mi 11 Ultra tanıtıldığı dönem Samsung’un 50 megapiksel çözünürlüğündeki GN2 kamera sensörünü kullanan ilk telefon olmuştu. Üstelik Xiaomi Mi 11 hala DxOMark listesinde üçüncü sırada yer alıyor. Xiaomi 12 Ultra modelinde yeni kamera sensörleriyle birlikte Leica ile bir işbirliğinin yapılacağından da söz ediliyor. Tüm bunlar bir araya geldiğinde Xiaomi 12 Ultra’yı zirvede görmek sürpriz olmayacaktır.

Gelen bilgilere bakılırsa Xiaomi 12 Ultra‘da dört arka kamera göreceğiz. Bu kameralardan üçüncünün 50 megapiksel çözünürlüğünde olacağı sıklıkla dile getiriliyor. Diğer kamera ise şu an için gizemini koruyor. Avrupa fiyatı 1.199 € olması beklenen telefonun ne zaman tanıtılacağı da henüz netlik kazanmış durumda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu