Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi MIX Fold 2 İşte Bu Tarihte Geliyor!

Sektörün çok beklenen katlanabilir akıllı telefonlarından Xiaomi MIX Fold 2, çok yakın bir tarihte piyasaya sunulacak. İşte detaylar.

Teknoloji devi geçtiğimiz yılda markanın ilk akıllı telefonu olan Mix FOLD’u piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirket, Xiaomi MIX Fold 2 olarak adlandırılmasını beklediğimiz yeni katlanabilir bir halefi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan son raporlar ise beklenen katlanabilir telefonun çıkış tarihini aktardı. Gelin detayları inceleyelim.

MIX Fold 2, Haziran 2022’den Önce Gelecek!

Şirketten gelmesi gereken resmi bir onay öncesinde, son birkaç ayda yaklaşmakta olan akıllı katlanabilir telefonun bazı yönlerine ışık tutulmuştu. Ünlü Digital Chat Station sızıntıcısından gelen son raporlar ise MIX Fold 2’nin bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Yani cihaz Haziran 2022’nin sonundan önce piyasaya sürülmüş olacak.

Önceki raporları irdelersek, akıllı telefonda 2K çözünürlüklü 8.1 inç ekran göreceğiz. Bu ekranlarda yüksek yenileme hızı desteği yer alacak. Panellerin ise LTPO ekran teknolojisinden oluşacağı söyleniyor. Bu sayede uyarlanabilir bir yenileme hızı desteği alabiliriz.

Xiaomi MIX Fold 2

Cihazın büyük olasılıkla Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceği düşünülüyor. Bunun yanı sıra daha yüksek kapasiteli bir pil ve hızlı şarj sisteminin olacağı iddia ediliyor.

Bu katlanabilir akıllı telefona ek olarak şirket, Z Flip serisi ile rekabet etmek için MIX Flip isimli bir cihazı da piyasaya sürebilir. Şirketin yeni katlanabilir modelleri için nasıl bir süreç izleyeceğini önümüzdeki aylarda göreceğiz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu