Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Telefon Duyuruları Hız Kesmiyor! Yeni İşlemcili Modeller Geliyor

Xiaomi yeni telefon tanıtımlarına hız kesmeden devem edecek. On iki yeni telefon yolda. Üstelik bazılarında yeni işlemciler kullanılacak.

Xiaomi, 2022’ye Snapdragon 8 Gen 1, LTPO 2.0 AMOLED ekranlı ve üçlü arka kamera paketine sahip Xiaomi 12 serisiyle merhaba dedi. Yılın geri kalan 11 ayında hem Xiaomi hem de alt markalar olan Redmi ve POCO cephesinden çok sayıda telefon duyurusu gelecek.

Güvenilir bilgi kaynaklarından Digital Chat Station adlı hesaptan Android 12 / MIUI 13 kaynak kodlarında beliren on iki yeni Xiaomi telefonun yolda olduğu bilgisi verildi. Alt bölümdeki listede yer alan ilk 4 kod adı “munch”, “rubens”, “matisse” ve “fog” Redmi K50 serisini temsil ediyor. Bu modeller sırasıyla K50, K50 Pro, K50 Pro Plus ve K50 Gaming olacak. Bu telefonlarda ayrıca Snapdragon 870, Snapdragon 8 Gen 1, Dimensity 8000 ve Dimensity 9000 işlemcileri yer alacak.

Listedeki “thor” ve “loki” kod adlı sonraki 2 model, Xiaomi’yi premium amiral gemisi segmentinde temsil edecek. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak bu modeller fotoğraf tutkunları için yüksek kalitede kamera sensörlerine sahip olacaklar.

Listedeki son 6 model ise “light”, “thunder”, “zizhan”, “zijin”, “taoyao” ve “opal” olarak kodlanmış. 6 modelin, Xiaomi’nin yaklaşmakta olan katlanabilir telefonları ve Redmi Note 12 serisi telefonlara ait olduğu tahmin ediliyor. Katlanabilir akıllı telefona Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi güç verecek. Redmi Note 12 serisinde ise bazı modellerde Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisi tercih edilecek.

Yukarıdaki listede yer alan telefonların tanıtımlarına şubat ayı itibariyle başlanacak. İlk etapta Redmi K50 serisi tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu