Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

2022 Model OnePlus Telefonlar Sızdırıldı! Liste Kabarık

OnePlus, 2022 model birçok telefon hazırlığında. Sızdırılan liste markanın en az altı telefon daha duyuracağını gösteriyor.

OnePlus kuruluşunun ilk yıllarında tüm yıla sadece bir telefon sığdırırken, 2022’ye geldiğimizde bu telefonların sayısı iki elin parmakları kadar olabilir. İlk etapta ürün grubuna T serisi daha sonra ise Pro modeller dahil edildi. OnePlus’ın güvenilir bir kaynak tarafından sızdırılan yol haritasına göre bu yıl Ultra ya da Pro+ bir model görebiliriz. Şimdi 2022 model OnePlus telefonların listesine göz atalım.

OnePlus halihazırda iki telefon duyurusu yapmış durumda. İddiaya göre bunların yanında en az altı model daha tanıtılacak. Bu listede giriş seviyesi Nord modellerinden söz edilmiyor, dolayısıyla markanın 2022 yılı içerisinde duyuracağı telefon sayısı 10’u bulabilir. OnePlus’ın 2022 yılı içerisinde duyurması beklenen telefonların listesi şu şekilde:

  • Mart – OnePlus 10 Pro (küresel duyuru)
  • Nisan – OnePlus Nord CE 2 Lite
  • Nisan sonu/mayıs Başı – OnePlus Nord 2T
  • Mayıs – OnePlus 10R
  • Temmuz – OnePlus Nord 3 (Oneplus Nord Pro)
  • En geç üçüncü çeyrek – OnePlus 10 Ultra (OnePlus 10 Pro+)

OnePlus 10 Ultra

Listeye baktığımızda OnePlus 10 modelini göremiyoruz. OnePlus görünüşe bakılırsa Nord serisi uğruna amiral gemisi serisinde temel modeli rafa kaldırmayı planlıyor. Buradaki en tepe model ise OnePlus 10 Ultra olacaktır. OnePlus 10 Pro’dan farklı olarak telefonda daha etkili yakınlaştırma için periskop kamera kullanılacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alması beklenen telefonda kamera tasarımının OnePlus 10 Pro ile benzer olacağı iddia ediliyor. Tüm telefonlar hakkında yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu