Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiVivoXiaomi

Bugün tanıtılacak telefonlar! Xiaomi, Vivo ve Samsung!

20 Şubat tarihi ilginç bir biçimde öne çıkan bir tarih oldu. Zira Samsung’un her yıl olduğu gibi Mobil Dünya Kongresi öncesinde yaptığı lansman 20 Şubat olarak açıklandı. Bunun üzerine ilginç bir biçimde Çinli Xiaomi ve Vivo da 20 Şubat tarihini hedef göstererek yeni tanıtımlar yapacaklarını duyurdu. Xiaomi ve Vivo bu durumdan pişman oldular ve Xiaomi CEO’su Lei Jun Mi 9 ile ilgili ne kadar bilgi varsa sızdırdı. Vivo ise V15 Pro ile ilgili birçok görsel, bilgi ve video paylaşımı yaptı. Peki bugün hangi ürünler tanıtılacak.

Xiaomi, Vivo ve Samsung ne tanıtacak?

Vivo V15 Pro

Çinli üretici Vivo, NEX serisi ile yakaladığı başarıyı daha da yukarı çıkartmak için bugün 5G destekli V15 Pro ile karşımıza çıkacak. Telefonun NEX serisi gibi kasa içinden çıkan bir ön kamerası bulunuyor. Düşük ışık için özel olarak geliştirilmiş Gece Modu ile oldukça iddialı olan üretici bize neyi ne kadara sunacak bunu hep birlikte göreceğiz.

Vivo V15 Pro
Vivo V15 Pro

Xiaomi Mi 9

Xiaomi ilginç bir dönemden geçiyor zira Mayıs aynın son günü tanıttığı ve global pazarda sonbaharda satışa başlayan Mi 8’den birkaç ay sonra Mi 9 tanıtımı yapıyor. Bu kadar kısa sürede telefon tanıtımı yapmak şirkete iyi gelmeyecektir diye düşünüyoruz (Örnek Sony). 5G destekli 12GB RAM gücüne sahip olacağı (en üst modeli) söylenen Mi 9’un ilk yayınlanan görsellerine baktığımızda telefonun malzeme kalitesi ve fotoğraf performansından pekte memnun kalmadık ama fiyatı ile memnun kalacağımızı düşünüyoruz. Xiaomi Mi 9 ile ilgili tüm detayları kısa süre içinde paylaşacağız.

Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus

Samsung 3 farklı telefon tanıtımı gerçekleştirecek ve bu tanıtımlar ile mobil sektörü birçok anlamda değiştirecek. Özellikle super sonic parmak izi okuma teknolojisi, tasarımı, ekranı, kamera performansı ile Samsung farkını ortaya koyacak diye düşünüyoruz. En merak edilen model ise Galaxy S10 Plus. Ön tarafta iki kamera deliği bulunan ve bu delikler ekranın içine gömülü olarak gelecek telefonun kullanıcı deneyimini çok ama çok merak ediyoruz. Bu noktada ne merak edilen ise kesinlikle fiyatlandırma olacak. Özellikle ülkemizdeki dolar kuru ve vergiler bu telefonların alım gücünü oldukça sınırlandıracak gibi görünüyor. Bakalım Galaxy S10 ailesi bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu