Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 3 Yeri Göğü İnletecek! Snapdragon 888 Sesleri

Akıllı telefon pazarının lideri Samsung yeri göğü titretmeye hazırlanıyor. Samsung Galaxy Z Fold 3 Snapdragon 888 ile gelecek.

2021’in ilk çeyreğindeki satışları ile akıllı telefon pazarının liderliğini Apple‘dan alan Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung yine dikkatleri üzerine çekiyor. 2021’in ilk çeyreğini geride bıraktığımız şu günler de birbirinden farklı haberler ile gündeme gelmeye devam eden başarılı teknoloji devi katlanabilir telefon modelleri ile adeta önümüzdeki yıllara da damga vuracak. Birbirinden farklı firmalara katlanabilir akıllı telefon ekranları üreten şirket bugün de Samsung Galaxy Z Fold 3 akıllı telefon modeli ile dikkatleri çekti.

2021 yılının beklenen akıllı telefonlarından bir tanesi olan Galaxy Z Fold 3 yepyeni bilgiler ile yine haberlerimiz de yer aldı. Uzun bir süredir takibimizde olan Güney Koreli şirketin günümüze kadar attığı adımlar hakkında epey yazdık çizdik. Nisan 2021’in sonuna doğru ilerlediğimiz şu günlerde şirket yeni bir telefon modeli ile yine konuşulmaya başlandı. Cihaz hakkında yeni bilgilere ulaştık ve hemen sizlerle paylaşmaya karar verdik. Hadi detaylara birlikte bakalım.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Z Fold 3 Daha Hafif Olacak

Dünyanın dört bir yanındaki akıllı telefon kullanıcıları yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 3 akıllı telefonun çıkışını merakla beklemeye devam ederken biz de yeni amiral gemisi hakkında yeni bilgilerin peşinde koşmaya devam ediyoruz. Bugün gelen bilgiler ile cihazın eski modellere göre 13 gram daha hafif olacağını öğrendik. Buna ek olarak yeni amiral gemisinin Snapdragon 888 yonga setinden güç alacağı da bugün ortaya çıkan bilgiler arasında yer alırken cihaz da merakla takip edilmeye devam ediliyor. Titanyum ve karbon fiber çerçevelerin bulunacağı amiral gemisin de 4.500mAh ile 4.275mAh aralığında bir batarya yer alacağı tahmin ediliyor. Bunlara ek olarak suya dayanıklı yapısı ile satışlar da ön plana çıkması beklenen telefonun Temmuz ayında piyasaya çıkış yapacağı ifade ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu