Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro ve Mate X3 Hakkında Heyecanlandıran Açıklamalar

Huawei Mate 50 pro ve Katlanabilir telefon Mate X3 hakkında güvenilir bir kaynaktan önemli açıklamalar geldi. Detaylara göz atalım…

Huawei, ABD hükümetinin ambargosu nedeniyle üretim bandındaki zorlukları henüz aşabilmiş değil. P50 serisinde bu durum açıkça ortaya çıktı. Qualcomm’un Snapdragon 888 4G işlemcileri olmasaydı P50 serisi belki de çıkış yapamayacaktır. Diğer taraftan P50 serisi tanıtıldı, fakat henüz yaygın şekilde satışa sunulabilmiş değil. Öte yandan Huawei cephesinde gözler Mate serisinde. Güvenilir bir kaynak şimdi Huawei Mate 50 Pro ve katlanabilir telefon Huawei Mate X3 hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Güvenilir kaynak Digital Chat Station’dan gelen son rapora göre Huawei’in üçüncü nesil katlanabilir telefonu şubat ayı içerisinde tanıtılacak. Huawei Mate X3 ismiyle çıkış yapması beklenen telefon için ekran altı parmak izi tarayıcısına sahip yeni nesil bir OLED ekranın test edildiği gelen bilgiler arasında. Telefondaki ekranın Samsung Display tarafından geliştirilen ve parlaklığı yüzde 20 ila yüzde 30 artırabilen POL-LESS OLED teknolojisine sahip bir panel olduğu ifade ediliyor.

Huawei Mate 50 Pro

Huawei Mate 50 serisinin de yine şubat ayı içerisinde tanıtılacağı bildirildi. O döneme kadar Snapdragon 898’in 4G versiyonu da tanıtılmış olacak. Seride hangi modellerin olacağı şu an için net değil. HarmonyOS işletim sistemiyle çıkış yapacak serisinin bir kez daha kamera odaklı olacağını söyleyebiliriz.

Öte yandan yakın zamanlı bir rapora göre Huawei’in Galaxy Z Flip 3’e benzer kapaklı tasarıma sahip katlanabilir bir başka telefon üzerinde çalışıyor. Huawei Mate V ismini alacağı bildirilen bu telefonun Kirin 9000 yonga setinden güç alacağı ve 4G ağları destekleyeceği bildiriliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu