Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Nord Watch Resmi Görüntüsü Karşınızda! Tanıtım Yaklaşıyor

Aylar süren sızıntıların ardından OnePlus Nord Watch akıllı saat nihayet ortaya çıktı. OnePlus saat için resmi paylaşımlara başladı.

OnePlus cephesinden uzun bir süredir dillendirilen OnePlus Nord Watch nihayet ortaya çıktı. OnePlus henüz resmi bir duyuru için tarih vermedi, fakat saat için paylaşımlara başladı.  İlk OnePlus akıllı saat geçen yıl mart ayında tanıtıldı. Şirket ayrıca ilk kez Nord markası altında da bir saat duyurusu gerçekleştirecek. Bakıldığı zaman bu modelin daha uygun fiyatlı olmasını bekleyebiliriz.

OnePlus, giyilebilir cihazın özelliklerini henüz açıklamadı, ancak bir render ile tasarımın nasıl olacağını gösterdi. Paylaşılan görsel, akıllı saatin kare kadran kullanacağını onaylıyor. Şimdi dilerseniz sertifikalar ve sızıntılar sayesinde saat hakkında öğrendiğimiz bazı gelişmeleri aktaralım.

OnePlus Nord Watch İçin Geri Sayım Başladı

Yakın zamanda sızdırılan bir görüntü akıllı saatin 2.5D kavisli kare bir ekrana sahip olacağını gösterdi. Nord Watch saat ayrıca beyaz, siyah ve altın olmak üzere üç renkte çıkış yapacak.

OPBBE221 model numarası taşıyacak olan giyilebilir cihazda ekran 448 x 368 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Diğer cihazlara Bluetooth 5.2 ile bağlanacak olan akıllı saate kan oksijen seviyesini izleme için bir SpO2 sensörü, kalp atış hızı izleme ve uyku takibi için optik kalp atış hızı sensörü yer alacak. Akıllı saat ayrıca OnePlus N Health adlı yeni bir yardımcı uygulama ile çıkış yapacak. Son olarak saatin 100 doların altında fiyatlandırılması bekleniyor.  

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu