Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 7i Kullanıcılarına Müjde! Devasa Güncelleme!

Realme’nin geçen yıla ait uygun fiyatlı Realme 7i modeline Android güncellemesi vermeye devam ediyor. Bu sefer büyük boyutta olacak.

Realme 7 geçen yıl en çok satan Realme serisi oldu. Realme 7i, realme 7’nin daha ucuz bir versiyonudur. Akıllı telefon, Android 10 tabanlı realme UI ile piyasaya çıktı. Şirket, Şubat ayında bu telefon için Android 11 tabanlı realme UI 2.0 Erken Erişim güncellemesini yayınladı. Şimdi, üç ay sonra, telefon kararlı güncellemeyi almaya başladı.

OEM’ler, geçtiğimiz yılın sonlarından bu yana uygun cihazlarına Android 11 güncellemesini sunuyor. Ancak bazı şirketler, çok sayıda pazarda büyük bir müşteri tabanına ve marka varlığına sahip olmalarına rağmen güncellemeyi sunmak için mücadele ediyor. OnePlus ve Realme bu şirketler arasında yer alıyor. Realme, Eylül ayından bu yana Android 11 (realme UI 2.0) beta programını çalıştırıyor. Ancak marka, kararlı güncellemeyi yalnızca birkaç cihaza sağlamayı başardı.

Güncelleme listesine katılan en son telefon Realme 7i oldu. Realme Community’deki resmi duyuru gönderisine göre, bu akıllı telefon için Android 11 kararlı güncellemesi RMX2103_C.05 ürün yazılımı sürümüyle geliyor. Ayrıca ilginç bir özellik de geliyor. Kullanıcılar realme 7i’lerinde realme UI 2.0 (Android 11) güncellemesinden memnun kalmazlarsa, geri alma paketini kullanarak realme UI’ye (Android 10) geri dönebilirler. Ancak bu işlem telefonun dahili depolamasını silecektir.

Kararlı güncelleme ülkemize de verildikten sonra değişiklikleri tam olarak görmek mümkün olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu