Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Ultra Geekbench’te Kendini Gösterdi

Galaxy S24 Ultra Geekbench'te kendini gösterdi. Test sayesinde bazı temel özelliklerini görebildiğimiz cihazın gelişi artık yakın.

Galaxy S24 Ultra Geekbench’te kendini gösterdi. Test sayesinde bazı temel özelliklerini görebildiğimiz cihazın gelişi artık yakın.

Bugün Snapdragon 8 Gen 3 yongasına sahip ancak bu sefer 12 GB RAM ile eşleştirilmiş başka bir Samsung Galaxy S24 Ultra ile karşılaşıyoruz. İlginçtir ki bu daha düşük puan aldı ancak bu ilk yazılımla yapıldığı için kesin bir yorum yapmak doğru olmaz.

Önemli çıkarım, Samsung Galaxy S24 Ultra’nın gerçekten de yalnızca Snapdragon 8 Gen 3 yongasını kullanacağı, çünkü bir versiyonun ABD’ye bağlı, diğerinin ise küresel olduğu bildiriliyor. Diğer ilginç gerçek ise ana çekirdeğin yalnızca 3,30 GHz’e kadar yükseltilmesi; bu, Exynos 2400’de gördüğümüz 3,21 GHz’den daha yüksek, ancak Galaxy S23 Ultra’nın içindeki 3,36 GHz’den daha düşük.

Cihaz hakkında tek sızıntı Geekbench sonucu değil, aynı zamanda video tarafında ise cihazdan beklentiler gayet yüksek. Samsung, S24 serisi ile yepyeni bir cihaz deneyimi sunmak için çabalıyor ve umarız ki Android telefon pazarındaki rekabeti kızıştırmaya yeter.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu