Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Redmi Note 12 Serisi Tahmin Ettiğimizden Daha Yakın Görünüyor

Redmi Note 11 serisi Türkiye’ye henüz giriş yaparken, Çin’de Redmi Note 12 serisi konuşulmaya devam ediyor. Tanıtım tarihi yakın görünüyor.

Redmi Note 11 serisinin küresel duyurusu yaklaşık üç ay önce yapıldı ve telefonlar geçtiğimiz hafta itibariyle Türkiye’de satışa sunuldu. Bizler seri ile yeni tanışıyor olsak da, Çinli kullanıcılar kasım ayından bu yana Redmi Note 11 serisini satın alabiliyor. Başka bir ifadeyle Note 11 serisinin tanıtımı üzerinden yaklaşık altı geçmek üzere. Redmi Note serisinin de yılda iki defa yenilendiği göz önüne alındığında Redmi Note 12 serisi çok da uzağımızda görünmüyor.

Redmi Note 12 Serisi Kısa Süre İçinde Tanıtılabilir

Xiaomiui sitesinde yer alan habere göre Redmi Note 12 modelleri için Çin’de onay süreci başlamış görünüyor. Bugün Weibo’da @WHYLAB adlı bir kullanıcı, Redmi Note 12 serisinin Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nın web sitesinde onaylandığını fark etti. Buradaki bilgiler arasında seride Pro ve Pro+ modellerinin olacağı kesinlik kazanıyor. Öte yandan telefonların model numaraları Redmi Note 12 serisinin yılın ikinci çeyreğinde (nisan-haziran) tanıtılacağını gösteriyor. Muhtemelen nisan sonu ya da mayıs başı itibariyle Redmi Note 12 ailesi resmiyet kazanmış olacak. Seride Note 12, Note 12s, Note 12 Pro ve Note 12 Pro+’ın yer alması bekleniyor. Bu telefonların ayrıca bazı bölgeler için 4G versiyonları da duyurulacak.

Öte yandan Redmi Note 12 serisinden en üst modelde MediaTek Dimensity 8000 işlemcisinin yer alması bekleniyor. 5G ağları destekleyecek telefonda 120 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil kullanılacak.

Redmi’nin yeni seri ile birlikte artık görünüm tarafında farklılığa gitmesi gerektiğiniz düşünüyoruz. Zira son iki dönemdir tanıtılan Redmi Note 10 ve Note 11 serisi telefonlar birbirine oldukça benziyor. Redmi bu noktada Redmi K50 serisinin kamera dizilimini Note 12 serisine getirebilir. Gelişmeleri takip etmeye ve size aktarmayı sürdüreceğiz. Takipte kalın…

POCO X3 NFC MIUI 13 Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu