Akıllı TelefonGenelSamsung

Samsung Galaxy S8 için sürpriz güncelleme!

Samsung ağustos ayına hızlı girdi. Aylık güncellemeleri genelde aksatan ve ilk olarak giriş/ orta segment telefonlarla buluşturan Samsung, bu alışkanlığından vazgeçmiş olacak ki ağustosun ilk günlerinde tepe modellerini güncelledi. Kısa süre önce Galaxy S9 ve Galaxy Note 8 için kullanıma sunulan ağustos ayı güncellemesi bu defa Samsung Galaxy S8 için dağıtımda.

Samsung Galaxy S8 için yeni güncelleme

Güncelleme ayrıntılarına bakıldığında Game Launcher uygulamasıyla ilgili gelişmeler mevcut. Game Launcher ı açma ve “daha ​​fazla Samsung oyun servisi kullanma” ile ilgili bir ibare yer alıyor. Bunun ne anlama geldiğini şu an için bilmiyoruz, ancak Samsung’un Game Launcher’la ilgili gelişmeleri yazılım güncellemesine dahil etmesi garip doğrusu. Bunun için daha kolay olan doğrudan uygulamayı güncelleme yolunu seçebilirdi.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

G950FXXU3CRGH yapı numarasına sahip ve 418 MB büyüklüğünde ve OTA üzerinde kullanıcılarla buluşuyor. Son güvenlik iyileştirmeleri, sistem kararlılığı ve önemli düzeltmeler/ geliştirmeler içeren güncelleme Almanya’da başladı. Dilerseniz güncellemeyi “Ayarlar > Yazılım güncelleştirme > Güncellemeleri manuel indir” yolunu izleyerek sorgulatabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu