Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy M51 Türkiye fiyatı belli oldu! Her gün daha da uzaklaşıyorlar…

Az önce yapılan açıklama ile birlikte Galaxy M51 Türkiye fiyatı resmen açıklandı. Hediyeli mediyeli bu fiyatı nasıl mı bulduk?

Akıllı telefon pazarında son dönemde orta segment telefonlara daha fazla önem verilmeye başlandı. Yaşanan pandemi sonrasında birçok kişinin amiral gemisi telefonlar yerine bütçe dostu ürünlere yöneldiğini görüyoruz. Samsung da bu bağlamda özellikle Galaxy M serisine ciddi anlamda önem veren bir üretici. Kısa süre önce satışa sunulan Galaxy M51 Türkiye fiyatı az önce resmen açıklandı.

Gelen bilgiye göre 128GB Hafıza ve 8GB RAM gücündeki Galaxy M51 ülkemizde 3.799 TL‘den satışa sunuldu. Bununla birlikte 24 eylül tarihine kadar ön sipariş veren kullanıcılar için de Samsung Galaxy Buds Kablosuz Kulaklık hediye olarak bizlere sunulacak. 24 Eylül tarihinden sonra fiyat geri gelir mi? Bunu da takip edeceğiz.

Samsung Galaxy M51
Samsung Galaxy M51

Editörün Yorumu ve Samsung CEO’suna not:

Galaxy M serisi Hindistan pazarı için geliştirilen ama yakaladığı popülarite sonrasında global pazara da sunulan fiyat performans telefonuydu. Şimdi bu telefona durup dururken 8GB RAM ve 64GB yerine 128GB Hafıza koymak neden? Bu tarz atraksiyonları Galaxy A serisinde yapmak mantıklı değil mi? Bırakın Galaxy M serisi fiyat odaklı bir telefon olsun, siz Galaxy M serisini donanım ile değil güncelleme ile özelleştirin. Nasıl ki; Xiaomi POCO X3 serisi için “3 yıl güncelleme sözü” veriyorsa; siz de bu telefon için bu sözü verin. Gerçi bu sözü amiral gemisi telefonlar için vermek bile imkansız bir durum ya neyse…

Telefon 7.000 mAh pil, 64 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açı, 5 megapiksel derinlik ve 5 megapiksel makro kamera ve önde de 32 megapiksel selfie kamerası ile oldukça iddialı olsa da bu telefonun fiyatını gereksiz donanımlar ile şişirmeye ne gerek var arkadaş?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu