Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Watch T1 Yeni Özellikleriyle Çok Dikkat Çekiyor

Şirketin heyecanla beklenen yeni akıllı saati realme Watch T1 özellikleriyle gündemde. İşte yeni akıllı saate dair detaylar.

Son gelen raporlara göre şirketin yeni realme Watch T1 akıllı saatine dair temel özellikler ortaya çıkarıldı. Giyilebilir cihazın bu ay içinde piyasaya sürülmesi de planlanıyor. Çinli dev, bu ay ayrıca akıllı saate dahil iki telefonunu da tanıtacak. Bunlara realme Q3s ve GT Neo2T dahil.  Akıllı saate olan heyecan giderek artıyor ve ilgileri üstüne çekiyor. İşte saatin temel özellikleri.

realme Watch T1 Temel Özellikleri

Digital Chat Station’dan gelen sızıntılar, Watch T1 akıllı saatin yuvarlak bir kadrana sahip olacağını ve paslanmaz çelik bir çerçeve içinde geleceğini öne sürüyor. Ayrıca Watch T1, sorunsuz bir çalışma ve pürüzsüz akış için yüksek yenileme hızını da destekleyecek.

Ayrıca akıllı saatin üç adet yonga setine sahip olacağı da söylendi. Bunlara dahil, resimlerden anlayabileceğimiz üzere yeni akıllı saat Bluetooth çağrı desteğini de kapsayabilir. Sızdırılan görseller bize saatin tasarımı hakkında fikir verip bazı özelliklerine ışık tuttu. Görsellerden biri de, T1’in kauçuk kayışla geleceğini de gösteriyor.

Saatin ne zaman piyasaya sürüleceğini ve tanıtılacağına gelirsek şirketin Çin’de yeni telefonları realme Q3s, GT Neo2T ve Watch T1‘i 19 Ekim’de piyasaya sürmeyi hazırlandığını belirtti. Akıllı saat öncekilere kıyasla daha gelişmiş olacaktır. Bu cihazların hepsinin ülkemiz pazarına girmesini de temenni ediyoruz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu