Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 ekran tarafında sürpriz yapacak

Xiaomi Mi Mix 4 ekran tasarımı büyük ölçüde netlik kazandı. İki hafta sonra tanıtılacak amiral gemi telefon şu an pek kişi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle ülkemizde premium segment telefonlarda fiyatların 10 bin lirayı aşmasının ardından kullanıcıları fiyat / performans tepe modellere daha fazla ilgi göstereceğini düşünüyorsunuz. Bu telefonlardan biri olan Xiaomi Mi 9T Pro geçtiğimiz gün 3.999 TL başlangıç fiyatıyla ülkemize giriş yaptı.

Xiaomi Mi Mix 4 ekran tarafında iddialı

Mi Mix 4’e ait olduğu öne sürülen yeni görüntülerde ekranın kavisli bir yapıda olacağı onaylanıyor. Kavis eğriliği Vivo Nex 3 ya da OPPO’nun şelale ekran tasarımlı telefonuyla kıyaslandığında daha az görünüyor. Bu da Mi Mix 4’ün Samsung’un tepe  modellerinde yer verdiği kavise benzer bir eğrilik kullanacağını gösteriyor.

Telefonun üzerinde herhangi bir çentik ya da kamera deliği bulunmuyor. Bu gelişme Mi Mix 4’ün pop up yani açılır kamera ile geleceğini onaylıyor. Tüm bu gelişmeler aslında Mi Mix 4’ün aşağıdaki bir görünüme sahip olacağı anlamına geliyor. Bu görüntü bir süre önce güvenilir kaynaklarca sızdırıldı.

Tam ekran formunu en iyi yansıtacak telefonlardan biri olmasını beklediğimiz Mi Mix 4’te bizce en önemli gelişmeler ekran ve kamera tarafında yaşanacak. Ekranın 90Hz tazelenme oranına sahip olacağı ve bu defa 2K çözünürlükte olacağı iddia ediliyor.

Telefonda kısa süre önce tanıtılan Samsung üretimi 108 megapiksel kameranın kullanılacağı zaten onaylandı. Bu kameraya daha etkili yakınlaştırma için periskop kamera eşlik edecek. Mi Mix 4’teki bir diğer sensör ise derinlik algılama için kullanılacak. Telefon beklendiği gibi Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu