Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Serisi Aile Fotoğraflarıyla Sızdırıldı; Ayrıntıya Dikkat

Merakla beklenen Huawei P50 Serisi, güvenilir kaynaklar tarafından toplu görselleriyle sızdırıldı. İşte Huawei’nin yeni silahları;

Xiaomi Mi 11’in tanıtılmasının ardından piyasada hareketlilik resmen başladı. Çinli üretici Snapdragon 888’li ilk amiral gemisini duyurduktan sonra, diğer üreticilerde zaman kaybetmeden yeni telefonları için kolları sıvadı. Bildiğiniz üzere Xiaomi’nin Mi 11 tanıtmasından sonra, bir diğer Çin menşeili üretici vivo’da, X60 serisini tanıttı. Exynos 1080 yonga setleriyle gelen bu telefonlarda, pek çok bakımdan dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bununla birlikte herkesin merakla beklediği Huawei P50 serisi de, artık daha somut olarak gün yüzüne çıkmaya başladı. İlk olarak render görüntüleriyle sızdırılan bu telefon, dün de kanlı canlı olarak görüldü. Şimdi ise güvenilir kişiler, P50 ailesine ait yeni bir fotoğraf ortaya çıkardı. Bu fotoğraf; P50, P50 Plus ve son olarak da P50 Pro Plus modelinin tasarımını ortaya koyuyor.

P50 serisi üç farklı ekran ile geliyor

Yukarıdaki resimden de anlaşılacağı üzere P50 serisi, farklı ekran tasarımları ile karşımıza çıkacak. Bunlarda standart P50 modeli kavisli ekran ile gelirken, P50 Pro modeli ise şelale bir ekran ile gelecek. Öte yandan P50 Pro Plus’ta da, standart P50‘ye nazaran daha farklı bir kavisli ekran bulunacak.

Mart ayı gibi tanıtılması beklenen P50 ailesi; Kirin 9000 serisi yonga setiyle donatılacak ve HongmengOS işletim sistemi ile gelecek. Kamera özellikleri içinde Bu haberimize göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu