Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi K30 Pro çok da uzak değil! İşte ilk bilgiler

Xiaomi’den ayrıldıktan sonra Redmi’nin akıllı telefon dünyasında daha rekabetçi ürünler ortaya koyduğunu görüyoruz. Son olarak Redmi Note 8 serisini duyuran şirket gelen bilgilere bakılırsa bu defa amiral gemi seviyesinde Redmi K30 Pro modelini hazırlıyor.

Redmi K30 Pro 5G desteği içerek

Honor ve Realme’nin rekabetçi ürünler ortaya koymasının ardından Redmi’den karşı yanıtın gecikmeyeceğini görüyoruz. Şirkete yakın kaynaklara göre K30 Pro önceki modele göre donanım tarafında önemli gelişmeler içerecek.

K30 Pro’nun işlemci biriminde Snapdragon 855 Plus yonga setini göreceğiz. En önemli gelişmelerden biri de 5G desteği olacak. Beşinci nesil ağları destekleyen telefonda ön kamera K20 serisinde olduğu bir kez daha açılır vaziyette olacak.

Telefonun arka tarafında ise bu defa dört kamera kullanılacak. Ana kamera 64 megapiksellik bir kamera da neden olmasın. 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda tasarımın K20 serisiyle benzer görünüm yapısını koruması bekleniyor. Telefonda can alıcı noktanın bir kez daha fiyat olacağını düşünüyoruz. Kamera, işlemci ve 5G desteğine rağmen Redmi’nin telefonda uygun fiyat politikasını sürdüreceği kesin.

Önümüzdeki günlerde K30 Pro hakkında daha fazla detayın gün yüzüne çıkacağını düşünüyoruz. Yıl bitmeden tanıtılması beklenen telefonun küresel çapta yine Xiaomi markası altında satışa sunulması bekleniyor.

Son olarak Redmi K20 serisinin Mi 9T adı altında ülkemizde resmi olarak satışa sunulduğunu hatırlatalım. Telefonların yoğun ilgi görülüyorlar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu