AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Kamera İşine Mi Giriyor? Canon Nikon Üzgün!

iPhone üreticisi Apple kamera işine girse nasıl olurdu diye düşündünüz mü hiç? MKBHD bu konuda beklentilerinin olduğunu belirtti.

Telefonların kameraları artık aynasız fotoğraf makinelerini aratmayacak düzeye geldi. Ancak kullanılan sensörlerin hala istenilen seviyede olmamasından dolayı aynasız fotoğraf makineleri hala telefonlardan daha kaliteli işler çıkarıyor. Peki, Apple kamera işine girse nasıl olurdu hiç düşündünüz mü? Ünlü YouTuber MKBHD’nin bu konuda birkaç beklentisi var. Bir bildiği vardır ki bu beklentileri yazıyor dediğimiz MKBHD’den heyecanlandıran beklentiler geldi.

MKBHD’nin Apple’ın aynasız fotoğraf makinesinden beklentileri arasıda, büyük ve kaliteli bir sensör, M1 çipini içeren bir görüntü işleme birimi, iOS arayüzlü bir kullanım ve USB-C portu yer alıyor. Ayrıca ünlü YouTuber daha iyi bir modelin Pro olarak isimlendirilmesini istiyor.

Genellikle bu tip beklentiler dile getirilir. Biz Apple’ın PR ile piyasa yoklaması yaptığını düşünüyoruz. Tabii ki de iPhone üreticisi bir anda aynasız fotoğraf makinesi işine girmeyecektir. Ancak bu hiç girmeyeceği anlamına gelmiyor. Kim bilir belki 2-3 yıl sonra Apple’dan Nikon, Canon ve Sony’yi kıskandıracak bir fotoğraf makinesi gelir. Ya da iPhone ile çalışan aksesuar benzeri bir cihaz da gelebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu