OnePlusTablet

OnePlus Pad, 7 Şubat’ta Piyasaya Sürülebilir!

Çinli teknoloji devi OnePlus, pazarını genişleterek tablet piyasasına giriyor. Yeni tableti OnePlus Pad 7 Şubat’ta piyasaya sürülecek.

OnePlus, 7 Şubat tarihinde yapacak olduğu Cloud 11 etkinliği için hazırlanıyor. Şirket yapacağı bu etkinlikte OnePlus 11 5G, 11R 5G amiral gemisi akıllı telefonlar, OnePlus TV 65 Q2 Pro, OnePlus Buds Pro 2 ve yeni mekanik klavyeside dahil olmak üzere birçok ürünü piyasaya sürecek. Bu etkinlikte bu cihazlar dışında başka bir cihazın daha tanıtılacağı onaylandı. Bu yeni cihaz şirketin ilk defa piyasaya süreceği OnePlus Pad.

Henüz OnePlus tarafından OnePlus Pad için resmi bir açıklama gelmedi. Şirketin Cloud 11 etkinliği için yayınlamış olduğu internet sitesinde kendisini ufaktan belli etti. OnePlus Pad’in lansman etkinliğinden önce daha fazla ayrıntı ile ortaya çıkacağını belirten bir bölüm bulunuyor. Bu bölümde tablet ve kutu çizimleri bulunuyor. Ayrıca görselin yanında da “Daha ne bekleyebilirsiniz?” ve “Kutular tüm şekil ve boyutlarda geliyor” açıklamaları bulunuyor. Bu açıklamalar ve görseli göz önüne alırsak tabletin üç tarafının da simetrik ince çerçevelere sahip olabileceğini düşünebiliriz.

OnePlus Pad

Çinli teknoloji devi için uzun zamandır piyasaya bir tablet süreceği yönünde söylentiler bulunuyordu. Hatta geçtiğimiz haftalarda tablet Hindistan’da test edilmeye başlanmıştı. 7 Şubat tarihinde piyasaya sürüldüğünde nihayet gün yüzü görecek gibi görünüyor. Çinli akıllı telefon üreticisinin Realme, Oppo, Redmi ve Xiaomi gibi diğer Çinli markaların izinden giderek çeşitliliğini arttıracak. Henüz tam kesin olmasa da OnePlus Pad’in hali hazırda piyasada bulunan OPPO tabletlerinden birisinin yeniden markaştırılmış bir sürümü olarakta sunulabilir.

İlginizi Çekebilir: OnePlus 11 5G, Dünyaya Açılmadan Sertifika Toplamaya Devam Ediyor

Henüz tabletin fiyatlandırılması bilinmiyor ancak söylentilere göre uygun fiyatla piyasaya sürülecek. Lansman gününe kadar hem sızıntılar ile hem de OnePlus tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu