Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Saat gibi akıllı saat Xiaomi Mi Watch Revolve tanıtıldı!

Xiaomi, saat gibi görünen ama akıllı saat kategorisinde yer alan özellikleri ile dikkat çeken Xiaomi Mi Watch Revolve modelini tanıttı.

Çin’in önde gelen isimlerinden olan Xiaomi, 2020’yi kapatmaya hiç niyetli değil. Firma şimdi de klasik bir saat gibi görünen ama akıllı saat kategorisinde yer alan Xiaomi Mi Watch Revolve modelini tanıttı. Uygun fiyatı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu saat bakalım bizlere neler sunuyor?

Xiaomi’nin yeni akıllı saatinde 1.39 inç büyüklüğünde 326 PPI değerli 450 cd/m2 parlaklık sunan AMOLED ekran yer alıyor. Bu ekran Apple Watch Series 5 gibi her zaman açık ekrana sahip olması ile fark yaratıyor. Yani saate bakmak için saati uyandırmanıza gerek kalmıyor.

Xiaomi Mi Watch Revolve

Sağlık odaklı atılımları ile dikkat çeken firma, bu modelinde kalp atış hızı izleme, VO2 Max (maksimum oksijen tüketimi) ölçme, stres seviyesi takibi, uyku kalitesini ve süresini izleme gibi özelliklere de yer veriyor.

10 farklı spor modu ile gelen saatimizde gerçek zaman hava tahmini özelliği de bulunuyor. Spor modları arasında; açık havada koşu, açık havada bisiklet, patika koşusu, yürüyüş, koşu bandı, kapalı bisiklet, yürüme, serbest stil egzersiz ve havuzda yüzmenin yer aldığını belirtelim.

5 ATM‘ye kadar su geçirmeyen Mi Watch Revolve, aktif kullanımda 7 gün ekonomi modunda ise tam tamın 14 gün kullanım süresi sunuyor. 149 dolar gibi rakiplerinin yarı fiyatına satılacak olan Revolve;  Xiaomi Wear ile Android ve  Xiaomi Wear Lite ile de iOS ile uyumlu çalışacak.

Ancak tahmin edebileceğiniz gibi bu model Android telefonlarda tam verimli olarak hizmet verecek. Türkiye’de 1.500 TL bandında satılacağını düşündüğümüz Xiaomi’nin yeni gözdesi çok canlar yakacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu