Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 11 ve Honor V20 hakkında önemli açıklama geldi

Honor V10 ve Honor 10 şirketin geride kalan yılda dikkat çeken iki telefon oldu. Fiyat / performans odaklı amiral gemi telefonların şimdi devam modelleri için kollar sıvanmış durumda. Honor Başkanı Zhao Ming, Weibo üzerinden yöneltilen sorular üzerine Honor 11 ve Honor V20 ’nin gelişini onayladı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Honor 11 ve Honor V20
Honor 11 ve Honor V20

Honor V20’nin kasım ya da aralık ayında piyasa sunulması bekleniyordu. Ancak kızaklı Honor Magic 2’nin tanıtılması V20’nin çıkış tarihini ertelemişe benziyor. Hem V20 hem de Honor 11 gelecek yılın ilk çeyreğinde kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Her iki telefon 7nm sekiz çekirdekli Kirin 980 işlemcisinden güç alacak. Bir kez daha uygun fiyatlı olmalarını beklediğimiz telefonlardan sadece Honor 11 Türkiye’ye giriş yapacak. Honor V20 daha çok Çin ve diğer Güney Asya ülkelerinde satışta olacak.

Honor Magic 2’de kızaklı bir yapı ve üçlü arka kamera kullanan Honor, yukarıda sözünü ettiğimiz amiral gemi telefonların birinde benzer tasarım anlayışına yer vermesi ihtimaller arasında yer alıyor. Bir sonraki Honor tepe modeller için gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

 

Huawei Enjoy Max en güzel rengiyle sonunda satışa sunuldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu