Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Gizemli Vivo Telefon Yolda! Hem de MediaTek’in En Güçlü İşlemcisiyle

Mobil devi Vivo, gizemli bir telefon ile ortaya çıktı. İşlemci cephesinde ise MediaTek’in amiral gemisi yer alıyor. İşte cihazın detayları.

Mobil pazarın önemli isimlerinden Vivo, geniş telefon yelpazesi ile her kullanıcıya hitap ediyor. Son raporlar ise şirketin yeni bir amiral gemisi akıllı telefonu üzerinde çalıştığını gösterdi. Gizemli cihaza MediaTek’in son amiral gemisi işlemcisi güç verebilir. Gelin detaylara göz atalım.

Gizemli Vivo Telefon, Dimensity 9000 ile Gelebilir!

Şu anda Dimensity 9000 ile gelmesi beklenen ilk cihaz OPPO Find X5 serisi olarak biliniyor. OPPO’nun kardeş şirketlerinden Vivo ise bu işlemciyi kullanan herhangi bir akıllı telefonunun ipucunu vermemişti. Ancak son gelen raporlar durumun tersini ortaya koyuyor.

Vivo’nun ürün müdürü olan Han Boxiao, Weibo üzerinde kışkırtıcı bir gönderi paylaştı. Sözlerinde şunları aktardı: “9000 amiral gemisi mi? Ciddiyiz.”. Müdürün bu ilginç paylaşımı ise MediaTek’in amiral gemisi yonga seti Dimensity 9000’e işaret ediyor.

Vivo Telefon

Değerlendirmek gerekirse, Vivo’nun yakında bu işlemciyi kullanan ilk akıllı telefonunu piyasaya sürebileceğini düşünebiliriz. Çünkü OPPO belirttiğimiz gibi Find X5 serisini bu işlemci ile birlikte piyasaya sürecek. OPPO ile genelde ortak adımlar atan Vivo’dan aynı hamleyi beklemek yanlış olmaz.

Tüm bu ipuçlarına rağmen Vivo’nun hangi akıllı telefon modelinde Dimensity 9000 yonga setini kullanacağı şu anlık belirsiz. Olağanüstü güç getirmesi beklenen bu işlemci ile Vivo kozlarını paylaştığında ortaya mükemmel bir ürün çıkmalı. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu