Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S9 tanıtımı sonrası Galaxy S8 fiyatı düşecek mi?

Samsung’un merakla beklenen 2018 yılı tepe modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9 bugün Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak etkinlik kapsamında tanıtılacak. Galaxy S9 modellerin fiyatı hakkında birçok iddia gündeme geldi ve bunları elimizden geldiği kadar sizlere aktardık. Peki Galaxy S9 modeller tanıtıldıktan sonra Galaxy S8 fiyatı düşecek mi? Konuya ilişkin önemli bir bilgi geldi.

Galaxy S8 fiyatı düşecek mi?

Samsung yeni bir Galaxy S ya da Galaxy Note serisi telefon duyurduktan sonra önceki modelin fiyatında indirime gitmiyor. Hatta önceki modelin fiyatında indirime giden tek üreticinin Apple olduğunu söyleyebiliriz. Gelen haberler Samsung’un da bu defa eski modellerde indirime gideceğini gösteriyor.

Galaxy S8 fiyatı
Galaxy S8 fiyatı

İngiltere kaynaklı express.co.uk sitesinin ticaret uzmanlarına dayandırdığı haberine göre Galaxy S9’un tanıtımının ardından Galaxy S8 ve Galaxy S8+ fiyatlarında indirime gidecek. Bu indirim ise 100 sterlin (bugünkü kur ile 530 TL) seviyesinde olacak.

Söz konusu indirim ülkemize yansıyıp yansımayacağını bilmiyoruz. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ halihazırda Samsung’un resmi web sayfasında 3.799 TL ve 4.299 TL’den satışa sunuluyor. Ancak çevrimiçi mağazalarda telefonları 3.000 TL ile 3.500 TL arasında değişen fiyatlardan satın almak mümkün.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/sony-xperia-xz2-tum-resmi-goruntuleri/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu