Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 7 Kedi Gözü Kamerasıyla Bir İlki Gerçekleştirecek

OPPO Reno 7 serisi kedi gözü hassasiyetine sahip olan Sony IMX709 görüntü sensörüne sahip olacak. Sony’nin yeni kamerası neler sunuyor?

OPPO, Reno7 serisi akıllı telefonlarını 25 Kasım‘da Çin’de tanıtacak. OPPO sadece iki gün sonra resmiyet kazanacak telefonları için paylaşımlarına devam ediyor. Şirket son olarak OPPO Reno 7 serisinin dünyanın ilk kedi gözü lensine sahip Sony IMX709 kameraya sahip olacağını doğruladı.

Görünüşe bakılırsa bu kamera Reno7 ve Reno7 Pro akıllı telefonlarda selfie çekmek için kullanılabilecek. OPPO, Sony IMX709 sensörünün kendi geliştirdiği RGBW görüntü teknolojisi ile birleştiğini belirtiyor. Lens, ışık duyarlılığında yüzde 60 artış ve gürültüde yüzde 35 azalma sağlayarak fotoğraflar çekebiliyor. Alt bölümdeki videoda da göreceğiniz üzere bu kamera ile neredeyse tamamen karanlıkta bile yüksel kalitede selfiler çekilebilmekte.

Tabii sıra dışı ön kameranın serideki tüm telefonlarda yer alıp almayacağı belirsiz. Daha önceki sızıntıların tümünde Reno 7 ailesinde 32 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera kullanılacağı belirtildi.

OPPO Reno 7 serisinde göreceğimiz bir diğer sıra dışı gelişme ise arka bölümde kamera modülünü çevresinde karşımıza çıkıyor. Telefon, agresif bir kamera çıkıntısına sahip. Telefonu sabit durması için çoğu zaman yüz üstü koymak gerekecek. OPPO bu noktada telefona bildirim geldiği anda kullanıcıya uyarı verecek bir LED halkayı kamera etrafına yerleştiriyor.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu