Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 1 pil performansı ve şarj dolum süresi!

Sony Xperia 1 muhtemelen ülkemizde resmi olarak satışa sunulmayacak, ancak telefonu yurt dışından getirtecekler için nasıl bir pil performansına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu alanda yaptığı çalışmalarla nam salan Phone Arena sitesinin son konuğu Sony’nin 4K OLED ekran ve üç arka kameralı tepe modeli Xperia 1 oldu.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Sony Xperia 1 pil performansı

Sitenin tüm telefonlar için uygulamadığı çeşitli kullanım senaryolarına göre Xperia 1’in 3330 mAh büyüklüğündeki pili 7 saat 10 dakikalık kullanım süresiyle iyi bir performans ortaya koyuyor. Xperia 1, daha önceki Sony Xperia XZ3 ve Xperia XZ2 Premium’dan daha iyi bir pil süresi ortaya koysa da, Xperia XZ2 ve diğer birçok rakip telefonun gerisinde kalıyor. Ancak Xperia 1’de çok daha büyük ve yüksek çözünürlük bir ekran olduğunu da yeri gelmişken hatırlatalım.

Geldik telefonun pil dolum süresine. Sony’nin bu konuda önceki Xperia telefonlara göre büyük bir gelişme sağladığını görüyoruz. Xperia 1 kutudan çıkan 18W hızlı şarj cihazıyla 112 dakikada tam şarj oluyor. Listede yer alan telefonlar arasında OnePlus 7 Pro pil dolum süresiyle dikkat çekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu