Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG G9 kılıfı ile birlikte görüntülendi! Tasarımı kalp kırıyor..

LG’nin MWC2020 etkinliğinde tanıtacağı LG G9 amiral gemisi modeli bugün kılıfları ile görüntülendi. LG G9 tasarımı ile kalp kırıyor.

LG’nin mobil bölümü 2019 yılını kardan yüzde 40 kayıp ile kapatmıştı. Özellikle de amiral gemisi sektöründe umduğunu ve G ne de V serisi ile bulabilen LG, bu yıl şansını bir kez daha deneyecek. Önce Samsung’un karşısında sonra da Xiaomi, Huawei ve OPPO gibi Çinli firmaların karşında eriyip giden LG, bu yıl karşımıza G9 modeli ile çıkacak.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden ve 6 GB RAM’den alacak olan telefon bugün kalp kıran tasarımı ile bir kez daha görüntülendi. 2019 yılında rakipleri çentik olayını yok seviyelere çekmeye çalışırken, LG maalesef ki 2020 yılında yine nokta çentik tasarımı kullanacak.

Telefonun arka bölümünde ise dörtlü kamera kurulumu yer alacak. Bu kameraların çözünürlükleri ise henüz bilinmiyor. USB Type-C ve 3.5mm kulaklık girişi ile gelecek olan telefon, ekran konusunda AMOLED panel kullanacak. Bu ekranın büyüklüğü ve çözünürlüğü ise yine sırrını koruyor.

LG G9

LG başkanının CES 20’de yaptığı açıklamaya göre; 2021 yılında firma olarak akıllı telefon sektöründe kar etmeye başlayacaklarmış. Ancak bunun için LG’nin üst segment yerine giriş ve orta seviyesi telefonlara ağırlık vereceğini düşünüyoruz. Aksi durumda Galaxy S20, Huawei P40, Xiaomi Mi 10 ve iPhone 12 ile mücadele etmeleri maalesef ki imkansız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu