GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Redmi ve Mercedes Ortak Yapımı Telefon: Redmi K50 Gaming Edition

Redmi ve Mercedes AMG’den orta tasarım! İkili Redmi K50 Gaming Edition modelinin tasarımını ortak geliştirdi. Peki telefon nasıl görünüyor?

Akıllı telefon üreticileri ve spor araba üreten markalar arasında işbirliği yeni bir gelişme değil. Daha önce Huawei, OPPO ve OnePlus’ın bu yönde anlaşmaları daha önce oldu. Bu kervana son olarak Redmi dahil olacak. Redmi ve Mercedes AMG, 16 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtılacak Redmi K50 Gaming Edition modelini beraber tasarladı. Redmi başkanı Lu Weibing, daha önce yaptığı bir açıklamada K50 Gaming modelinde spor arabalarından ilham alınarak bir görünüm oluşturulduğundan söz etmişti.

Bu modelin nasıl isimlendirileceği merak konusu. Yine daha pahalıya satılıp satılmayacağı bilinmiyor. Yayınlanan resmi görseller bu özel modelin arkasında Mercedes ve AMG’nin logolarının yer alacağını gösteriyor. Yine arayüzde bu işbirliğinin ortak ürünü bazı yenilikler görmeyi umuyoruz.

Redmi K50 Gaming Edition’ın Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacağı bir süre onaylandı. Öte yandan K50 Gaming, bir telefondaki en büyük soğutma sistemine sahip olacak. En güçlü işlemci yeni nesil bellek teknolojileri ve IO Turbo adlı yeni bir gelişmeyle birlikte performansın zirvede olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ ya da 2K çözünürlüklü 120Hz OLED ekrana sahip olacak oyuncu telefonunda dikkat çeken noktalarında başında gizlenebilen tetik tuşları geliyor. 64 megapiksel üçlü arka kamera, 16 megagapiksel ön kamera, JBL destekli stereo hoparlör ve 120 watt hızlı şarj destekli 4.700 mAh pil telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu