Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Şarj Cihazını Kutudan Çıkarıp Telefon Fiyatlarını Düşürdü

Huawei şarj cihazını beklendiği gibi kutudan çıkardı. Sevindirici olan gelişme şarj cihazı kutudan çıkarılan telefonlardaki fiyat indirimi.

Huawei şarj cihazını bazı modellerde kutudan çıkardı. Söz konusu gelişme bir süredir haberlerimize konu olurken, şirket bugün itibariyle satışta olan bazı modelleri artık kutularında bir adaptör olmadan satacak. Uygulama ilk olarak Çin’de başladı ve bakalım şu an için hangi modelleri kapsıyor.

Huawei Şarj Cihazı Kutudan Çıktı

Huawei bugünden itibaren Huawei Mate X2, Huawei Mate 40 / Mate 40 Pro, Huawei Nova 8 ve Nova 8 Pro’nun yeni versiyonlarını kutularında herhangi bir adaptör olmadan satışa sunuyor. Burada sevindirici olan gelişme şarj cihazlarının kutudan çıkmasıyla fiyatlarda yaşanan düşüş. Huawei yukarıda saydığımız telefonların tümünde fiyatı 199 Yuan / 30 $ aşağı çekiyor.

30 dolar fiyata bugün Çin’de 66 watt hızlı şarj desteğine sahip şarj cihazını satına almak mümkün. Bakıldığı zaman fiyat indirimi ile kullanıcı yanlısı bir denge hesaba katılmış diyebiliriz. Telefonunuz 66 watt hızlı şarj desteğine sahip olmasa bile şirket indirimi en güçlü adaptör fiyatından uyguluyor.

Huawei’in şarj cihazını kutudan çıkarma stratejisi böylelikle Çin’den başladı. İlk etapta fiziksel mağazalarda ve belirli modeller için uygulanan bu gelişme yakında daha fazla modeli kapsayacaktır. Hatta yakın dönemde küresel çapta boy gösteren birçok Huawei telefonu satın alırken kutularında adaptör görmeyeceğiz. Huawei’in şarj cihazını kutusundan çıkarmasıyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu