Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 3’ün Ekranını Kırdığınızda Küçük Bir Servet Ödeyeceksiniz

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ekran değişim ücretleri açıklandı. Telefonların fiyatı gibi ekran değişim ücreti de el yakıyor.

Samsung’un geçtiğimiz gün resmi duyurusunu gerçekleştirdiği katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ün Türkiye fiyatları belli oldu. Çok yakında yaygın şekilde satışa sunulacak telefonlardan Z Fold 3’ün Türkiye fiyatı 21.199 TL, Galaxy Z Flip 3’ün fiyatı ise 11.999 TL olarak açıklandı.

Öte yandan Samsung her iki telefonda ekran bileşeni için tamir fiyatlarını açıkladı. The Verge sitesi tarafından hazırlanan bir rapora göre, Galaxy Z Flip3 ve Galaxy Z Fold3‘ün iç katlanabilir ekranlarının tamir ücreti 369 $ ve 469 $ olarak açıklandı. Yapısı gereği ekranların tamir ücretleri beklendiği üzere epey yüksek. Kıyaslama yapmak gerekirse Google’ın geçtiğimiz gün duyurduğu Pixel 5a 5G Amerika’da 449 $’dan satışa sunulmakta.

Galaxy Z Fold 3

Telefonların dış ekranları daha ucuz. Galaxy Z Flip3 ve Galaxy Fold3’ün dış ekranları kırıldığında Samsung’un talep ettiği tamir ücreti 99 $ ve 149 $ olarak açıklandı.

Yukarıdaki fiyatlar garanti kapsamına girmeyen durumlarda talep edilecek ücretler. Eğer ekranlar garanti kapsamında oluşan bir zarar gördüğünde kullanıcıdan herhangi bir ücret haliyle talep edilmeyecek.

Galaxy Z Fold3’ün Amerika fiyatı 1.799 $, Galaxy Z Fold3’ün fiyatı ise 999 $. Akıllı telefonların fiyatlarıyla orantılandığında Z Flip 3 için ödenecek ekran ücretinin daha fazla olduğunu görüyoruz. Katlanabilir telefonların Türkiye ekran değişim ücreti henüz açıklanmadı. Fakat Z Fold 3 için bu ücretin 5 bin TL’nin altında olması beklenmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu