AndroidTeknoloji

Xiaomi Drone ile Havalara Uçuyor!

Çinin Apple’ı olarak gösterilen Xiaomi yeni nesil Xiaomi Drone ile bambaşka bir teknolojiye adım atmaya hazırlanıyor. Peki yeni Drone’nun özellikleri ne?

Google‘da Android‘ten Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak çalışan Hugo Barra‘nın Xiaomi‘ye geçmesi mobil dünyada bomba etkisi yaratmıştı. O günden beri firma ciddi bir yatırım ve bu yatırımın sonunda büyükte bir değişim yaşıyor. Bu değişimin en büyük izleri tabii ki akıllı telefon tarafında yaşanıyor ama Xiaomi yeni ürünlerle de yoluna devam ediyor. Giyilebilir ürünlerden sonra uçabilen ürünlere de heves eden Çinli firma bu bağlamda yeni nesil Xiaomi Drone gözler önüne çıkartmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Drone teknoburada

Xiaomi Drone Ne Zaman Tanıtılacak? Özellikleri Ne Olacak?

25 Mayıs tarihinde tanıtılacak olan yeni nesil Drone’nun stabilite ve 4K çekim tarafında ciddi bir değişim göstereceği düşünülürken en önemli özelliğinin hedef takip sistemi olacağı belirtiliyor. Yni nesil Phatom 4’te yaşanan bu sıkıntıları Xiaomi‘nin aşmasını bekliyoruz. Ürünün resmi fiyatı henüz belli değil ama söylentiye göre Çin pazarında 610 dolar, Avrupa pazarında ise 530€‘dan satışa sunulacak. Bakalım Çinli firma bu alanda da başarılı olabilecek mi?

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu