Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

ZTE ve LG MWC2020 etkinliğine katılmayacaklar! Lütfen erteleyin

Dünden beri Mobil Dünya Kongresi ertelensin diyoruz. Bugün ZTE ve LG MWC2020 etkinliğine katılmayacaklarını açıkladı. Peki MWC 2020 neden yapılmak isteniyor?

Mobil Dünya Kongresi ertelensin” diye bir yazı yazdık ve bu haber oldukça ses getirdi. Çin‘de ortaya çıkan Corona virüsü salgını ise her geçen gün artmaya devam ediyor. Haberin hazırlandığı saat itibariyle toplam ölü sayısı 493 kişiye yükseldi. Toplam bulaşan ya da daha doğrusu tespit edilip karantina altına alınan kişi sayısı ise 24.593 olarak açıklandı. Virüsten kurtulan kişi sayısı ise 910. Böylesine ölümcül bir virüsün ortada dolaştığı bir ortamda Mobil Dünya Kongresi yapmanın mantığını anlamak mümkün değilken ZTE ve LG MWC2020 etkinliğine katılmayacaklarını resmen açıkladılar.

Her iki üretici de Corona virüsü yüzünden hem çalışanlarını hem tedarikçilerini hem de biz basın mensuplarını tehlikeye atmamak için bu etkinliğe katılmayacaklarını ve Çinli insanlara karşı bir nefretin olduğunu açıkladılar. Gerçekten her iki üreticiyi de tebrik ediyoruz. Mobil Dünya Kongresi denen şey; bu kongreyi yapanlar için büyük bir gelir kapısı.

Katılan şirketler ayrı; ziyaretçiler ayrı para ödüyor. Örneğin fiyatlar şu;

Birçok kişinin MWC‘nin paralı olduğunu bile düşünmediğini biliyoruz ama işte katılım fiyatları bunlar. MWC de bu gelirden olmamak adına Corona virüsü salgını bile olsa; bu etkinliği düzenleyecek.

MWC‘nin organizatörü olan GSM Derneği (GSMA)şu ana kadar olay üzerinde çok az etki var” diyerek ölen toplamda 493 kişi için “çok az insan öldü” açıklaması yaptı. Bu etkinlikten ya da bu paradan vazgeçmeniz için kaç kişi daha ölmesi lazım eyyy GSMA???

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu