Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG Stylo 6 resmen göründü! Bir umut; ya tutarsa…

Geçtiğimiz yıl bize hiçbir sunmayan Stylo 5’in devam telefonu LG Stylo 6 pazara sunulmaya hazırlanıyor. Peki bu “özel” telefon bize ne sunacak?

LG mobil pazardaki en başarısız üreticilerden birisi. Güney Koreli üretici bu başarısızlığını ise yanlış yönetilmeye borçlu. Bir şirket hatta dünyanın en büyük şirketlerinden birisi bu kadar yanlış yapıp da; nasıl oluyor da buna ısrarla devam edebiliyor? Bu cevabı olamayan bir sorudur. Geçtiğimi Haziran ayında tanıtılan ama hiçbir başarı yakalayamayan Stylo 5 serisinin devam telefonu LG Stylo 6 bugün Evan Blass tarafından sızdırıldı.

Telefonun teknik donanımını bilmesek de tasarımsal anlamda birçok detayın ortaya çıktığını görüyoruz. 150 Dolarlık telefonlarda bile ekrandan parmak izi okuma sensörleri telefonlara eklenirken LG, halen parmak izi okuma sensörünü arkaya koymak gibi oldukça inovatif bir işe imza atıyor!!! İnovasyon bununla da kalmıyor ve Infinty-U ekranı da ilk kez bir telefonda görüyoruz…!!!

Telefonun sol tarafında ses açma kapama sim kart yuvası ve Google Asistan olarak kullanılabilecek ya da sihirli tuş olarak kullanılabilecek bir tuş görüyoruz. Sağ tarafta ise tek bir güç tuşu bulunuyor. Al tarafta 3,5mm kulaklık, mikrofon, Type-C bağlantı noktası, hoparlör ve Stylo ismini hak etmesini sağlayan kalem bulunuyor. Üstte de bir adet gürültü engelleyici mikrofon görüyoruz.

Telefonun arkasında üçlü kamera ve parmak izi okuma sensörü var. Buradan da anladığımız kadarıyla telefonda IPS LCD ekran kullanılacak. Akıllı telefon ekranındaki bilgilere baktığımızda Stylo 6 lansmanının 18 Mayıs 2020‘de yapılacağını anlıyoruz. Saatin de sabah 09:00‘ı gösterdiğini görüyoruz. Sanıyoruz LG inovasyonlara devam edecek ve sabah erken lansman yapacak.

Bakalım telefon bize teknik tarafta ne sunacak ve fiyatı ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu