Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

İşte Yeni iPhone! Şaşıracaksınız!

iPhone serisi ile paraya para demeyen Apple yepyeni bir iPhone üretmeye hazırlanıyor. Yeni iPhone katlanabilir olacak. Apple iPhone ile farklılığı karşımıza çıkaracak.

Dünyanın nabzını yakından takip eden Apple yeni iPhone serisi ile alışılmışın dışına çıkacak gibi görünüyor. Uzun bir süredir katlanabilir telefon patent başvuruları ile gündeme gelen ve gelmeye devam eden marka yeni iPhone ile gençleri hedef alabilir. Klasik bir yapının aksine daha renkli bir tasarımı ele alacağı iddia edilen Apple iPhone modeli ile alanında çarpıcı bir yeniliğe imza atacak.

Geçtiğimiz yıl Apple’ın su rengi telefon üreteceği konusunda bazı iddialar ortaya atılmış ancak bu iddialar asılsız kalmıştı. Günümüzde de bazı iddialar konuşulmaya devam edilirken en çarpıcı ve gerçekçi iddia bugün ortaya çıktı. İddialara göre iPhone yeni modeli ile katlanabilir bir hal alacak, bu telefon ile genç kesim hedef alınacakmış.

"<yoastmark

Katlanabilir Apple iPhone

İki farklı katlanabilir telefon iddiası ile gündeme gelen teknoloji devi bu iddialar karşısında sessizliğini korumaya devam ederken bu iddiaların doğru olabileceği de konuşuluyor. Uzun bir süredir yeni patent başvurularında bulunan firma yüksek ihtimalle katlanabilir telefonlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. İki model olarak piyasaya sürülmesi beklenen iPhone, farklı bir katlanır stil ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Motorola Razr ve Samsung Galaxy Z Flip’e benzer bir katlanma tarzına sahip olması beklenen telefon, ihtiyaç duyulan tüm özelliklere de bünyesinde yer verecek. Yeni iPhone, iPhone 12’nin aksine daha canlı renklere sahip olacak. Bu renkler ile de genç kesim hedef alınarak onların ihtiyaçları ön planda tutulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu