Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

Türkiye’de Satılacak OPPO A55 4G’nin Tüm Özellikleri Şimdiden Belli Oldu

OPPO’nun uygun fiyatlı bir sonraki A serisi telefonu OPPO A55 4G olacak. Telefonun tüm özellikleri şimdiden açığa çıkmış durumda.

A serisi, OPPO’nun en sevilen akıllı telefon serilerinden biri konumunda. A serisi akıllı telefonlar, herkesin ihtiyaçlarına ve bütçesine uyacak çeşitlikte olurken, tasarım ve teknik özellikleriyle hiç de fana olmayan bir ikili sunuyor. OPPO şimdi A serisi için yeni bir telefon duyurmaya hazırlanıyor. OPPO A55 4G, şirketin 1 Ekim’de gerçekleştireceği etkinlikte görücüye çıkacak. Tanıtım tarihine kısa bir süre kala OPPO A55’in başlıca özellikleri açığa çıkmış durumda.

Telefonda 6.51 inç büyüklüğünde 720 × 1600 piksel çözünürlüğe sahip IPS LCD ekran yer alacak. Ön kamera ekran üzerinde sol tarafa konumlandırılıyor ve 16 megapiksel çözünürlüğünde. Kamera demişken, arkadaki ise üçlü bir kamera paketi karşımıza çıkıyor. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğündeyken, buna 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kamerası eşlik ediyor.

OPPO A55 siyah, yeşil ve mavi renklerde gelirken, IPX4 sertifikasıyla su sıçramalarına karşı koruma sağlayabilecek. İçerisinde 18 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyan telefonda bellek birimi ise 6GB RAM + 128GB depolama şeklinde olacak.

OPPO A55, kutudan Android 11 tabanlı ColorOS 11 sürümüyle çıkacak. Telefon, 1 Ekim’de tanıtıldıktan kısa bir süre sonra pek çok ülkede raflarda olacak. Satışa sunulacak ülkelerden biri de Türkiye olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu