Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9 Pro Beklenen Kamera Özelliğine Kavuştu

OnePlus 9 Pro için kamera odaklı güncellemeler hız kesmeden devam ediyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi ve detaylara göz atıyoruz.

OnePlus 9 serisinin son güncellemeyi almasının üzerinden sadece bir hafta geçti ve seri için şimdi bir güncelleme daha yayınlandı. Yeni güncellemede her ne kadar sistem kararlılığı yer alıyor olsa da, hedef bir kez daha Hasselblad ortaklığında geliştirilen kamera. Yeni güncelleme özellikle seride beklenen bir video kayıt özelliğini getiriyor, fakat bu özellik sadece OnePlus 9 Pro modeline has tutuldu.

OxygenOS 11.2.7.7 sürüm numarasını taşıyan güncelleme OTA (şebeke) üzerinden dağıtımda ve dilerseniz yeni yazılımı Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz. Yeni güncellemede en dikkat çeken gelişme video kayıt moduna HDR seçeneğinin eklenmesi oldu. Sadece Pro modelde yer alan bu çekim modu ile HDR kalitesinde videolar oluşturulabilecek.

Güncelleme ilk etapta Hindistan’da OnePlus 9 serisine ulaşıyor. Çok yakında Avrupa ve Kuzey Amerika’ya taşacak güncellemenin detayları şu şekilde.

  • Belirli senaryolarda güç tüketiminin azaltılması
  • Sabit bilinen sorunlar ve geliştirilmiş kararlılık

Kamera

  • Video kayıt arayüzüne yeni eklenen HDR seçeneği ( yalnızca OnePlus9 Pro )
  • Çekim ve kayıt deneyimi iyileştirildi

Her iki telefonun henüz ülkemize resmi olarak satışa sunulmadığını hatırlatalım. Resmi olarak ülkemize yer alan OnePlus’ın OnePlus 9 serisinden hangi telefonları Türkiye’ye getireceği ve bu telefonların taşıyacağı fiyat etiketleri büyük merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu