Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V21 Kamerası Özellikleri Netlik Kazandı!

Vivo son yıllarda çok iddialı işlerle karşımıza çıkıyor. Özçekim kamerasıyla ön planda olacak olan Vivo V21 reklam yüzü Malezyalı bir oyuncu!

Çinli teknoloji devi Vivo şirketi, 27 Nisan’da Vivo V20 ailesi cihazlarının yerini alacak olan Vivo V21 serisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Resmi Twitter hesabında, şirketin Malezya kolu, etkinlikte iki modelin sunulacağını duyurdu. V21’e ek olarak gelecek bir diğer telefon da V21e olacak. Ancak maalesef, V21’enin özellikleriyle ilgili ayrıntılar henüz resmi kaynaklardan bildirilmedi.

Vivo Malezya’nın afişlerdeki reklam yüzü Malezyalı oyuncu Mira Filzah. Uzun adı Nur Emire Filzah Bediüzzaman olan 1993 doğumlu oyuncu Mara Teknoloji Üniversitesi mezunu. V21 serisinin afişlerinde özellikle özçekim özelliğini vurguluyor.

Malezya ve Endonezya pazarında büyük başarı hedefleyen Vivo, ünlü isimlerle çalışarak dikkat çekmeyi başarıyor. V21 5G akıllı telefonun sertifikaları bu ayın başlarında Endonezya’da onaylandı. Bazı kaynaklar, şirketin etkinlikte V21 5G’ye benzer bir V21 Pro modelini de tanıtacağını öne sürüyor. Ayrıca Android uygulamalarının geliştiricilerine yönelik Google Play Console hizmetinin veritabanı, Hindistan IMEI veritabanında da görülen V2061 model numaralı V21 SE akıllı telefon hakkında bilgi içeriyor.

Büyük olasılıkla V21e ve V21 SE aynı akıllı telefon. Farklı pazarlarda farklı adlarla piyasaya sürülecek. Daha önceki sızıntılara göre, yeni akıllı telefonlar ince bir gövde ve gradyan dahil çeşitli renk seçenekleri alacak. Kaynaklara göre, modellerden birinin arkasında 64 MP ana sensörlü üçlü kamera ve önde 44 MP sensörlü ve OIS destekli bir özçekim kamerası olacak. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu