Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9RT’nin Soğutma Sistemi En Büyüğü Olacak

OnePlus 9RT cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. OnePlus, telefonun büyük bir soğutma sistemi ile geleceğini onayladı.

Son dönemde bizleri heyecanlandıran telefonlardan biri de OnePlus 9RT oldu diyebiliriz. OnePlus’ın 13 Ekim tarihinde resmiyet kazandıracağı telefonun pek çok özelliği şimdiden netlik kazanmış durumda. Fakat OnePlus’ın telefona dair paylaşımları son bulmuş değil.

OnePlus’ın paylaştığı son postere bakılırsa OnePlus 9 RT markanın en büyük soğutma sistemine sahip telefonu olacak. Telefondaki soğutma sistemi 19,067 mm 2’lik bir alana yayılacak. Kıyaslama yapmak gerekirse benzer soğutma çözümleri halihazırda tabletlerde kullanılmakta.

Birkaç katman grafen ve bir buhar odasından oluşacak soğutma sistemi, OnePlus 9 RT’nin yoğun güç altında daha serin çalışmasını haliyle performans ödün vermemesini sağlayacak. Performans demişken, telefon öncül modelinden farklı olarak Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak.

Paylaşılan poster diğer taraftan bir ayrıntıyı daha ortaya çıkarıyor. Telefonun üst kısmındaki metal çerçevenin düz olduğunu görüyoruz. Muhtemelen alt kısımda benzer yapıda olacaktır.

Telefonun muhtemelen özelliklerine gelince; OnePlus 9 RT’de 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Telefondaki önemli gelişmelerden biri diğeri ana kamera olacak. Üçlü kamera paketinde ana sensörde 50 megapiksel Sony IMX766’yı göreceğiz.

65 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde bir pilden güç alacak telefonda bellek seçenekleri ise 8GB RAM + 128GB ve 12GB RAM + 256GB şeklinde olacak. Android 12 resmi olarak dağıtılsa da, telefonun kutudan Android 11 ile çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu