Akıllı TelefonAndroidGenelOnePlus

OnePlus Nord 3, Xiaomi 12T’ye Kafa Tutacak

OnePlus Nord 3 cephesinden önemli bilgiler sızdırıldı. Teknik detaylar telefonun Xiaomi 12T’ye rakip olacağını gösteriyor.

OnePlus yakında birçok ürünle tüketicilerin karşısına çıkacak. 7 Şubat’ta OnePlus 11 küresel pazarlar için tanıtılacak. Aynı etkinlikte OnePlus 11R, markanın ilk klavyesi ve OnePlus Buds Pro 2 kablosuz kulaklık da tanıtılacak. Yeni bir sızıntıya göre OnePlus’ın gündeminde yeni bir Nord serisi telefon var. OnePlus Nord 3 modeline dair ilk bilgiler güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station cephesinden geldi.

Tasarımdan başlayacak olursak, cihaz son zamanlarda orta sınıflarda oldukça popüler olan düz bir estetiğe sahip görünüyor. Bu da telefonun düz arka panele, düz kenarlara ve düz bir ekrana sahip olduğu anlamına geliyor. Arka bölümde üç kamera için iki büyük delik bulunuyor. Bu deliklerden birinde bir diğerinde ise iki sensör yer alıyor. Sızdırılan şema ayrıca cihazın bir Uyarı Kaydırıcısına sahip olacağını ortaya koyuyor. Bu detayın bizleri şaşırttığını belirtelim, zira marka daha önceki bir açıklamasında bu tuşun sadece üst düzey modellerde yer alacağını belirtti.

OnePlus Nord 3 Muhtemel Özellikleri

Teknik özellikler kısmına gelecek olursak OnePlus Nord 3’te 120Hz yenileme hızına ve 1.5K çözünürlüğe sahip 6.74 inç büyüklüğünde AMOLED ekran yer alacak. Nord 3, Nord serisinde bugüne kadarki en yüksek ekran çözünürlüklü cihaz olacak.

TSMC’nin 4nm fabrikasyon teknolojisine dayanan sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 8200, telefonun işlemci birimini oluşturacak. Etkileyici bir performansa imza atan işlemci orta üst segment için yeterince iyi görünüyor.

Üçlü kamera kurulumuyla ilgili ayrıntılar henüz net değil ancak kaynak, ana kamera için 64MP Omnivision veya 50MP Sony IMX890 sensörlerinden birinin olacağını aktarıyor. Ana sensöre ayrıca 8 megapiksel utlra geniş açılı ve 2 megapiksel yardımcı kamera eşlik edecek. 100 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil telefonun öne çıkan bir diğer özelliği olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu