Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 Pro’nun Çentiği Tek Tıkla Değişecek!


Apple, teknolojide yenilikler sunmaya devam ediyor. iPhone 14 Pro serisinde yer alacak olan çentik işte böyle değişecek.

Apple, bildiğiniz gibi 7 Eylül tarihinde karşımıza iPhone 14 serisi ile çıkacak. Bu yıl dört farklı model tanıtacak olan firma, özellikle Pro serisilerine büyük önem verecek. Ana modeller ile Pro modeller arasındaki farkı açacak olan Apple’ın, çentik konusundaki atılımları da ortaya çıkmaya başladı.

Söylentilere göre Pro ve Pro Max’te noktalı virgül şeklinde bir çentik yer alacak. Bu çentiğin tasarımı noktaya karşı fobisi olanları üzecek gibi görünüyordu. Ancak Apple’ın buna da bir çözümü var. Apple tek tıklama ile çentiği birleştirmeye izin verecek. Yani noktalı virgül çentiğini beğenmiyorsanız anında aradaki boşluğu doldurabileceksiniz.

Apple fiyat açısından Pro’yu 1.100 dolar Pro Max’i ise 1.200 dolardan satacak gibi görünüyor. 120 HZ LTPO AMOLED ekran, Apple A16 yonga seti, 6 GB RAM ve 48 Megapiksel ana kamerası ile ana modellerden ayrışacak olan Pro serisi, Apple’ın ustalık eseri olacak gibi görünüyor.

Ancak yeni modelleri eski modelleri ile ayırt etmek çok zor olacak. Çünkü Apple tasarımda büyük çaplı bir değişikliğe gitmeyecek. Bu Cupertinolu firmanın tepki toplamasına neden olabilir. Ayrıca hızlı şarj konusunda maalesef ki Android telefonların yine çok ama çok gerisinde bir teknoloji sunacak. Türkiye fiyatı 30.000 TL’yi aşacak olan Pro modeller bakalım ses getirebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu