Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Nokia 1.3 görüldü! Tek arka kamera ile nereye kardeşim ya?

Nokia’nın yeni giriş segment akıllı telefonu Nokia 1.3, Evan Blass’ın yaptığı sızıntı ile karşımıza çıktı. Peki nasıl bir cihaz beklemeliyiz?

19 Mart tarihinde ilk 5G destekli akıllı telefonunu, Londra’da düzenleyeceği bir etkinlik ile tanıtacak olan HMD Global, bu cihazın yanına giriş segmentinden ufak bir sürpriz ekleyecek. TA-1207 model koduyla beraber daha öncesinde de haberlerimize konu olan bu ufak sürpriz, tek arka kamera ve günümüze ayak uyduramayacak özellikleri ile piyasaya sürülecek olan Nokia 1.3… Peki Nokia 1.3’ün tasarım detayları neler mi? Gelin beraber inceleyelim.

Nokia 1.3, Evan Blass‘ın yaptığı sızdırma sonucunda tasarımsal olarak karşımıza çıktı. Sızdırılan fotoğrafı incelediğinizde “Yıl 2020 oldu; kıyamet geldi, şunların yaptığı tasarıma bak be!” diyebilirsiniz. Keza bizde aynen böyle söyledik. Her neyse, devam edelim. Cihazı ön profilden incelediğimiz de, kalın çerçeveli ve damla çentikli bir ekranı görüyoruz. Kalın çerçeve demişken, cihazın alt tarafında Nokia ibaresi yer alan kalın çenesi, belki biraz daha ince olsa, bu kadar tepki görmezdi. Ön tarafta zaten fazla bir detay da bulunmazken, gelin bir de arka profilden Nokia 1.3’ü inceleyelim.

Nokia 1.3
Nokia 1.3

Cihazın arka tasarımına geldiğimizde, kapak tarafının dokulu bir yapıya sahip olduğu ilk dikkatimizi çeken husus oluyor. Hemen kafamızı biraz kaldırdığımızda ise, tek arka kamera ve bir flaşın yer aldığı kamera kurulumu tabiri caizse bizlere el sallıyor. Kamera kurulumunun hemen altında ise Nokia ibaresi yer alıyor. Cihazın sağ tarafında güç ve ses düğmeleri bulunurken, solda da muhtemelen Google Asistan için kısayol tuşu bulunuyor. Üstte ise 3.5 mm Jack girişi, fotoğrafa dikkatli baktığımızda net bir şekilde görünüyor.

Özellikler konusunda hala büyük bir bilinmezliği hakim olduğu Nokia 1.3, gerçekten haberdeki sitemleri hak ediyor mu? Bu cihazı siz nasıl yorumluyorsunuz? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu