Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme 10 Ultra Karşınızda! Bu Telefon Çok Can Yakar

realme 10 Ultra gündeme bomba gibi düştü diyebiliriz. Amiral gemisi telefonda ön kamera ekran altına yerleştirilebilir. İşte detaylar…

realme’nin bir süredir haberlere konu olan realme 10 serisi modelleri bu hafta içerisinde tanıtılacak. Serinin realme 10 4G, realme 10 5G, realme 10i, realme 10 Pro+ 5G ve realme 10 Pro+ 5G’den oluşması bekleniyor. Şirket ayrıca realme 10 Ultra adlı amiral gemisi bir telefon duyurusu gerçekleştirebilir.

Realme 10 Ultra Karşınızda!

Weibo aracılığıyla yayınlanan bir poster, telefona bir bakış atmamızı sağlarken, bazı teknik detayların burada listelendiğini görüyoruz. Bir kullanıcı tarafından hazırlanan ya da gerçek olan postere baktığımızda dikkatimizi ilk olarak ön kameranın olmayışı çekiyor.

Mobil dünyasında ekran altı ön kamera teknolojisi henüz emekleme döneminde. Xiaomi ve ZTE’nin katkılarıyla belirli bir aşamaya gelindi, fakat hala yeterli bir fotoğraf kalitesi sunulamıyor. Eğer bu telefon gerçek ise realme’nin nasıl bir gelişme kaydedeceği merak konusu.

Öte yandan poster realme 10 Ultra’nın Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacağını gösteriyor. 200 megapiksel ana kamera ve 2160Hz PWM karartma telefonda dikkat çeken diğer iki önemli gelişme olacak.

Kavisli bir ekrana sahip olacak telefonda panelin 6.7 inç büyükülğünde olması ve Full HD+ çözünürlüğünde olması bekleniyor. OLED tabanlı ekranda ayrıca 10 bit renk ve HDR10+ desteği olacak. Telefona dair yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu