Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Bir aksesuar üreticisi Mate 40 serisinin render görüntülerini ortaya çıkardı!!!

Huawei Mate 40 serisinde artık sonlara doğru gelindi. 22 Ekim’de Küresel lansmanı yapılacak olan bu telefonlar şimdi de render görüntüleriyle sızdırıldı.

Çinli teknoloji devi Huawei, yeni amiral gemilerinde artık sonlara doğru geldi. Şirketin iddialı özelliklere sahip olması beklenen Mate 40 ve Mate 40 Pro modelleri, 22 Ekim tarihinde yapılacak konferans ile nihayet gün yüzüne çıkacak. Dünden bugüne defalarca kez sızan bu telefonlar, şimdi de bir aksesuar üreticisi tarafından render görüntüleri ile açığa çıkıyor. Şimdi gelin, Mate 40 serisinin render görüntülerine geçmeden önce Huawei’nin bu sene ki diğer planlarını da bir göz atalım.

ABD yaptırımlarına rağmen hedeflerinden şaşmayan Huawei, Mate 40 serisinin yanı sıra kendi geliştirdiği Kirin 9000 yonga setini de piyasaya sürecek. Bu işlemci, 5nm’lik süreçten geçen ilk yonga seti olacak ve 5G ağ bağlantısını da destekleyecek. Şimdi gelelim asıl konumuz olan Mate 40 ve Mate 40 Pro modellerine. Benks adında bir aksesuar üreticisi bugün, Mate 40 serisi için koruyucu kılıflar, ekran filmleri, PD hızlı şarj başlıkları, hızlı şarj kabloları gibi çeşitli aksesuarlarını paylaştı ve bunu ilk kendilerinin piyasaya sürdüklerini belirtti. Bununla birlikte Mate 40 serisinin de tasarımını ortaya çıkaran render görüntülerini açığa çıkardı. Daha önceden de sızdırıldığı gibi Mate 40 modelleri; çift ön kameraya ev sahipliği yapan delikli bir ekran ve arka tarafta matris tasarımına sahip dörtlü arka kamera yapılandırması ile karşımıza çıkacak. Peki ya diğer teknik özellikler nasıl olacak?

Mate 40 serisi sızdırılan özellikler

Önceki haberlerden de yola çıkacak olursak Mate 40 serisi;  66W hızlı şarj ile desteklenen bir pil ile donatılacak. Bunun yanı sıra her iki cihazda, Kirin 9000 serisi işlemciden güç alacak. Tüm bunlara ek olarak Huawei, Mate 40 serisini de daha önceki Mate 30 serisi gibi çeşitli modeller ile piyasaya sürecek. Raporlara göre bu seri; Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro + ve Mate 40 RS modellerinden ibaret olacak. Bellek yapılandırmaları hakkında ise ne yazık ki çok fazla bilgimiz yok. Ancak Çinli şirketin iddialı özelliklere sahip olması beklenen bu telefonlarında, en az 6 en fazla ise 16GB‘lık RAM’e yer vermesi bekleniyor. Daha fazla detay için de 22 Ekim tarihini beklesek iyi ederiz diye düşünüyoruz.

 

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu