Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X100 Pro+ Heyecan Yaratan Özellikleriyle Karşınızda

Vivo'nun bu yıl en tepede konumlandıracağı amiral gemisi telefonu Vivo X100 Pro+ tüm detaylarıyla ortaya çıktı.

Vivo, daha önce Çin pazarı için duyurduğu Dimensity 9300 işlemcili Vivo X100 ve X100 Pro modellerini bugün itibariyle küresel pazarlar için duyurdu. Yeni bir sızıntı şimdi serinin en iyi modeli olan Vivo X100 Pro Plus ile ilgili temel özellikleri ortaya çıkardı.

Vivo X100 Pro+ Özellikleri

Çinli teknoloji devinin bu yılın ikinci çeyreğinde X100 Pro+’ı duyurması bekleniyor. Ancak herhangi bir resmi duyuru öncesinde telefonun başlıca özellikleri gün yüzüne çıktı. Bilgiler mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Digital Chat Station’dan geliyor.

Kaynağa göre telefonda Samsung üretimi kavisli E7 AMOLED ekran yer alacak. Bu ekranın üzerinde merkeze konumlandırılan bir ön kamera, altında ise ultrasonik bir parmak izi tarayıcısı bulunacak. Ön kamera 32 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Arka kısıma baktığımzıda burada yuvarlak bir modül üzerine üç sensör oturtulacak. 50 megapiksel Sony LYT-900 sensör ana kameradan sorumlu olacak. Bir diğer kamera 50 megapiksel ultra geniş açılı lensten oluşuyor. X100 Pro+’ın fark yaratan kamerası ise 200 megapiksel çözünürlüğündeki periskop lens olacak. Bu kamera 10x optik yakınlaştırma ve 200x’e kadar dijital yakınlaştırma gerçekleştirebilecek.

Pro Plus modeli, pil ve şarj kapasitesi şu an için bilinmiyor, ancak X100 Pro modeliyle aynı olması bekleniyor. Yani telefonda 100 watt kablolu ve 50 watt kablosuz şarj destekli 5.400 mAh büyüklüğünde bir pil bekleniyor. Vivo’nun heyecan yaratan amiral gemisi telefonunda ayrıca çift yönlü uydu iletişimi olacak.

Vivo X100 Türkiye Pazarına Gelir mi? Rota Türkiye Pazarına Döner mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu