Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Asus Zenfone 4 tanıtımlarına başladı

Asus Zenfone 4 tanıtımlarına başladı. Tayvanlı şirketin 17 Ağustos’ta resmen açıklayacağı akıllı telefon serisi için yayınlanan tanıtım görüntüleri yayınladı. Zenfone 4 serisi telefonların tasarım özelliklerini şu an için ortaya koyulmuyor, ancak Zenfone 4 serisi beklendiği gibi çift arka kameraya sahip olacak. Serinin ilk modeli Zenfone 4 Max geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Asus, Max modelinin yanında Zenfone 4, Zenfone 4 selfie ve Zenfone 4 Pro modellerini tanıtılacak.

Asus Zenfone 4 tanıtımlarına başladı

Asus, Zenfone 4 modelinde 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekrana yer verecek. Sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemcisinden güç alacak telefonda öne çıkan diğer özeller 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama, Android 7.1 Nougat işletim sistemi ve çift arka kamera olacak.

Asus Zenfone 4 tanıtımlarına başladı
Asus Zenfone 4 tanıtımlarına başladı

Serinin en iddialı modeli Zenfone 4 Pro olacak. Zenfone 3 Deluxe’ün yerini alacak telefona Snapdragon 835 işlemcisi ve 6 GB RAM güç verecek. Serinin bir diğer telefonu Zenfone 4 selfie ise görünüşe bakılırsa ön kamera yetenekleriyle göz dolduracak. Son olarak serinin Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olacağını belirtelim.

Galaxy J7 2017 satışa sunuldu! İşte telefonun fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu