Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Serisi Satışa Sunuldu! Peki Türkiye?

Galaxy S22 serisi ve Galaxy Tab S8 tabletler birçok ülkede raflardaki yerini aldı. İşte merakla beklenen telefonların Türkiye satış tarihi.

Samsung, Galaxy S22 serisi ve Galaxy Tab S8 tablet modellerini 25 Şubat tarihi itibariyle kademeli olarak birçok ülkede satışa çıkarmaya başladı. Telefon ve tabletler başlangıçta Avrupa, Kuzey Amerika ve Güney Kore’de satış listesine kondular.

Samsung ayrıca ilk hafta itibariyle hem Galaxy S22 hem de Galaxy Tab S8 serisinin ön siparişler itibariyle rekor kırdığını belirtti. Her iki ürün ailesi Samsung’un ön sipariş sürecine en fazla ilgi gören modelleri olduğu açıklandı. Galaxy S22 serisinde ön siparişler Galaxy S21 serisini ikiye katlamış durumda. Ön siparişlerin yüzde 60’lık dilimini Galaxy S22 Ultra oluşturuyor.

Galaxy S22 serisi

Öte yandan Galaxy Tab S8 serisi tabletler de yine Galaxy Tab S7 ile kıyaslandığında ön siparişleri iki katından fazla artırdı. Tablet ailesinde en fazla ilgiyi devasa ekranıyla Galaxy Tab S8 Ultra görünüyor.

Türkiye’ye baktığımızda Galaxy S22 serisinin 4-13 Mart tarihleri arasında ön sipariş alacağı bildirildi. Telefonların yanında ön siparişe özel promosyonlar olacak. Beklentiler bu hediyenin Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklık olacağı yönünde.

Galaxy S22 serisinin Türkiye fiyatları henüz açıklanmış değil, fakat burada en fazla ilginin Galaxy S22 Ultra’ya gösterilmesi beklenmiyor. Bunun gerekçesi ise akıllı telefonun fiyatının 20 bin TL‘yi aşacak olması.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu