Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 11 Ultra Karşınızda! Bu Telefon Çok Can Yakacak

Beklenen sızıntı sonunda gerçekleşti. Merakla beklenen Xiaomi Mi 11 Ultra resmi görüntüsüyle karşımızda. Telefona göz atıyoruz…

Xiaomi Mi 11 Ultra görünüşe bakılırsa 2021’de yaygın şekilde satışa sunulacak en dolu telefon olacak. Yepyeni bir batarya teknolojisi, sıvı lense sahip kamera, yeni soğutma sistemi ve devasa büyüklükte arka kamera sensörü derken tüm dikkatler Mi 11 Ultra modelinde toplanmış durumda.

Xiaomi Mi 11 Ultra Resmi Görüntüsü Yayınlandı

Birkaç hafta önce Mi 11 Ultra olduğu öne sürülen gizemli bir telefonun YouTube’da inceleme videosu yayınlandı. Ses getiren bu telefon görünüşe bakılırsa gerçek ve sadece 24 saat sonra resmi duyuru kapsamında karşımıza çıkacak.

Bugün itibariyle Mi 11 Ultra modeline dair daha fazla bilgi yayınlandı. Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da karşımıza çıkan görüntüler Mi 11 Ultra’nın devama kamerasını öne çıkarıyor. Ön bölümde kavisli ekran ve sol köşeye yerleştirilen kamera tasarımı tamamlayan diğer unsular.

Mi 11 Ultra, rakiplerini kıskandıran donanım özelliklerinin yanına IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasını da ekleyecek .Telefon beklendiği gibi Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak ve 2K çözünürlüğünde 120Hz ekran bulunduracak.

5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak Mi 11 Ultra’da 120 watt hızlı şarj desteği yer alacak. Telefonun pili muhtemelen 20 dakika gibi bir sürede %100 dolum seviyesine erişecek. Teknik özellikler arasında dikkat çeken bir diğer detay ise Harman Kardon ses sistemi. Mi 11s ve Black Shark 4 Pro modellerin DxOMark ses incelemeleri gösterdik ki, Xiaomi bu alanda şu an için rakipsiz görünüyor.

Gelelim Mi 11 Ultra’nın odak noktasına.  Telefona 1 / 1.12 inç büyüklüğünde Samsung’un 50 megapiksel ISOCELL GN2 sensörü kullanılacak. Mi 11 Ultra böylelikle mobil dünyasındaki en büyük kamera sensörünü taşıyacak. Buna ek olarak telefonda 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 120 kata kadar yakınlaştırma için 48 megapiksel periskop telefoto kamera kullanılacak. Mi 10 Ultra’nın ön kamerası 20 megapiksel çözünürlüğünde bekleniyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Ultra
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu