Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Galaxy Note 7 yeniden mi satışa sunuluyor?

Pek çok otorite tarafından yılın telefonu olarak gösterilirken art arda gelen patlamalarla Samsung’a kabus gibi bir dönem yaşatan Galaxy Note 7 tekrar satışa sunuluyor. Evet yanlış okumadınız patlamalar nedeniyle gündemi uzun bir süre meşgul eden Galaxy Note 7 satışa sunuluyor. Güney Kore’den gelen haberlere göre yenilenmiş Galaxy Note 7 satışa sunulacak. Samsung yaz döneminde muhtemelen haziran ayında yenilenmiş Galaxy Note 7’yi özellikle gelişmekte olan ülkelerde kullanıcılarla buluşturacak. Söz konusu ülkeler arasında Türkiye’nin yer alıp almadığını şu an için bilmiyoruz.

Galaxy Note 7 satışa sunuluyor

Galaxy Note 7 satışa sunuluyor

Patlamalar neticesinde toplatılan Galaxy Note 7’lerin böylece birçok parçası tekrar kullanıma sunulmuş olacak. Gelen haberler Samsung’un pili bu defa bir miktar küçülteceği yönünde. Galaxy Note 7’de 3.500 mAh büyüklüğünde pil kullanan Samsung’un batarya seviyesini 3.2000 mAh seviyesine çekmesi bekleniyor. Yenilenmiş Galaxy Note 7’de yeni bir kasa göreceğimiz de gelen haberler arasında.

Yaz döneminde Galaxy Note 8 modelini konuşuyor olacağız, ancak telefonun yüksek fiyatı nedeniyle özellikle gelişmekte olan ülkelerde birçok kullanıcı tercihini Galaxy Note 7’den yana kullanabilir. Özellikle ülkemizde Galaxy S8 serisi modeller için bile 4.000 lira ve üzeri fiyatlardan söz ediliyor.

Yenilenmiş Galaxy Note 7 hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Samsung Galaxy Note 7 neden patladı? İşte sebebi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu