AndroidBilgisayarDizüstü BilgisayarGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy Book Flex 2 tanıtıldı 11. Nesil Intel işlemci ile geliyor

Güney Kore merkezli teknoloji devi ikisi bir arada tasarıma sahip Samsung Galaxy Book Flex 2 dizüstü bilgisayarını tanıttı.

Geçtiğimiz aylarda firma serinin Flex ve 5G’li modellerini satışa sunmuştu. Bugün tanıtımı yapılan Samsung Galaxy Book Flex 2 serinin en yeni ürünü olarak dikkat çekiyor. İkisi bir arada ve 360 derece dönebilen ekran tasarımına sahip.

Samsung Galaxy Book Flex 2 teknik özellikleri ve fiyatı

Dizüstü bilgisayar iki farklı sürüm halinde satışa sunulacak. 13,3 ve 15,6 inç olarak iki modeli bulunuyor. Dizüstü bilgisayarda QLED dokunmatik panel bulunuyor ve Full HD + çözünürlüğe sahip. İşlemci olarak iki farklı seçenek sunan firma Intel’in en yeni işlemcilerini kullanıyor. Bilgisayar 11. nesil Intel Core i5 veya Core i7 işlemcilerle donatılmıştır. Bilgisayar üzerinde bulunan ekran kartı ile de dikkat çekiyor. 13.3 inçlik modelde Intel Iris Xe grafiklerle donatılmıştır. 15.6 inçlik modelde Nvidia MC450 GPU yer alıyor. Her iki modelde 16 GB’a kadar LPDDR4X RAM’e sahip ve 1 TB’a kadar dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarda 5W AKG stereo hoparlör içerir ve parmak izi tanımayı destekler. Cihazın ön tarafında 13 megapiksel bir kamera yer alıyor. Pil kapasitesi ise 69,7 Wh’dir.

Samsung Galaxy Book Flex 2

Bilgisayarın tahmini satış fiyatı 1700 dolar olması bekleniyor. Bilgisayar yüksek özellikleri ve güçlü donanımı ile dikkat çekiyor. İkisi bir arada olması nedeniyle hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılan ürün oldukça kullanışlı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu